Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, November 28, 2012

Johor @ KL?

Tak lama lagi akan abis study.
Aku sibuk cari kerja dan rumah sekarang ni.
Ada offer tapi nak aku mula dalam bulan Disember!
Mana dapat!.

Ada lagi?
Tapi aku kurang layak kata mereka.

Abang sepupu pula offer tolong aku cari kerja
tapi Kat JB.

Jauh dengan Encik Koupusan. (buah hati haha)
Kalau boleh nak juga KL senang aku nak ke Tanjung Malim kalau ada apa-apa hal yang mustahak.



Yang Penting HATI Bah.

14 comments:

Len Inouie said...

Tepuk dada tanya selera.
:)

Ambil tengah2.. :)

Just said...

apa lagi.. try la tadika c rayyan. hehehehehe

Wen said...

@Len Inouie tengah2? between JB and Tg Malim = KL hahhaa...

Wen said...

@Just err.. malu nnnt terjumpa sis.. hahaha jauh ka sis dari KL sis? kalau ada vacant mau juga ni mencuba haha

krole said...

ala ciannye wen...sabar wen..cma bg krolelah kan...merantau ni dpt byk pngalaman n mematangkan fikiran..so kalo ada peluang tak slh jauh seketika~

Wen said...

@krole xmo xmo hehe... ya sy pun fikir gitu tp... katanya usaha dulu cari kat KL... xdpt nak buat macam mana. Bunyi macam xmau bagi org ke JB huhu

Wyne Mouren said...

Hehe, yang penting hati ah. Bah, all the best in finding a job yang berdekat sama cinta! hehe...

zila manaf said...

kena posting kt sabah swk lg haru tau hehe

Wen said...

@Wyne Mouren yap... i'll try my best. hehehe hrp2 jumpa hehe

Wen said...

@zila manaf ZIla.... kite tak kisah.. kite memang orang sabah pon hehehe....

Just said...

@Wen

rmh sia d area pandan indah.. ada ko google tu ari kan? hihihi... 15min ja p kl. :)

Wen said...

@Just OWH.... area rumah sis ka pla. hahahhaha malu la sy sis... nnt sa ketahuan nda bijak hehe LOL

Just said...

yayyy... ada ka... for a start mmg la ba mcm nda konfiden. lama2 ok la.. sbb this yr pun every 3mths bertukar cikgu durang. huhuhhu...

Wen said...

@Just iya ka? susah juga tu macam tu. susah mau develop la mcm tu... cikgu baru kena ambil masa untuk faham semua kanak-kanak tu. huhu. hmmm tp sy malu juga ni. kalau ada vacant, boleh juga ba sa try tp... kalau boleh sa mau pengalaman dalam bidang lain ba ni... :)

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91