Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, November 22, 2012

Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 ~ Aku dah tengok. :)

Semalam aku cadang nak tidur awal. Tapi tiba2 keinginan untuk godek online movies datang. So  aku godek le.

Teringat yang hari ni Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 akan launch kat Cinema kan? Aku godek semalam dan aku jumpa dan aku dah tengok! LOL.


Awesome stories.

Sapa yang teringin nak tengok, try carik dalam Solar Movies. :)



Yang Penting HATI Bah.

19 comments:

Jue said...

Boleh tgk disana kah tu Wen..Full movie kah..heheh

Tukang Karut said...

tak teringin nak tengok pun...

♛ Aina Ayunie ♛ said...

teringin nk tengok kt cinema, tp tkut, sbb ada sekali kt luar negara ad sorang ni kena sawan.. mak tak bagi.. hehe

Wen said...

@Jue yeap full movie hihi

Wen said...

@Tukang Karut haha iyela tk... hihihi

Wen said...

@♛ Aina Ayunie ♛ haha its yourself controll dear...

Just said...

http://jomklikblog.blogspot.com/2012/01/tutorial-letak-fungsi-reply-pada-kotak.html

refer itu link utk setting komen ko aa.. :)

Wen said...

@Just thanks... hihi

miz ruha said...

nak tengok juga...!!

♛ Aina Ayunie ♛ said...

akak, hehe, nk tnya lagi, saya buka solar movie tu, dy download eh? free ke? ade virus tk? maaf la banyak soalan.. hehe

Wen said...

@♛ Miz Ruha♛ sila sila hehe

@♛ Aina Ayunie ♛download? huhu i tak download pun buka je. cari mana2 link yg boleh play terus secara online. I jarang download hardsik laptop dan external dah pnuh hehe

♛ Aina Ayunie ♛ said...

hehe, nk tnya lagi, sebab excited, akak tengok tu kene register dulu tk?

Wen said...

@♛ Aina Ayunie ♛ erk takdenye nak register register free je. kalau ade yg register tu tukar cari link lain hehe

Fariz Reza said...

budak2 jururawat pelatih ajak fariz tengok cite nih hehehhee....

segan pula...sebab baru kat dalam wad sminggu kot huhuhu

Fariz Reza Dot Com

Wen said...

@Fariz Reza budak budak jururawat pelatih? fariz ni keje ape ek? hehhee

Nur Azila said...

tgk on9 ke? wah. tengok tapi tak minat hehe

Mohd Syariff Aminuddin Baki Abd Wahid Kulop Asfarinas said...

Ending OK, tapi keseluruhan citer nie masih MEH. Setuju dengan review kat bawah:

http://www.sinema.my/movie-review-breaking-dawn-pt-2-jacob-bukak-baju-lagi-seawal-minit-ke-1843-saat/

Wen said...

@Nur Azila heheh tak minat ye? awak minat movie apa pula? hehe

Wen said...

@Mohd Syariff Aminuddin Baki Abd Wahid Kulop Asfarinas owh? MEH tu ape? sy tak layan Twilight ni. 1st tengok pun citer ni. then bar p tengok citer part 1,2,3 tu.a hahahha...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91