Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, November 30, 2012

I Miss you...


Tersenyum dengan riang hari ini.  Sebab finally, selesai pembentangan yang aku nanti-nantikan.

Dalam pada tu. masih terasa sedikit terkilan. Sebagai manusia, kita ni mempunyai banyak personaliti.

Bagi aku, apa yang berlaku hari ini ada pengajarannya yang tersendiri. Aku rasa ingin mempertahankan diri aku. Tapi teringat dengan pesanan orang-orang yang menyayangi diri ini bahawa

"Wen, be humble"

Dan aku sedang mencuba untuk mengelakkan daripada mempertahankan diri / melawan semula segala cakap dan perlakuan dengan hal yang sebaliknya.

Jadi aku memilih untuk menerima saja apa pun hal itu. Mungkin kerana aku terlalu takut, memang aku takut jika perbuatan aku itu melukakan ahti orang yang aku selalu ingin jaga hatinya. Aku ingin sekali talk heart to heart  tapi aku cukup sedar untuk sampai tahap itu, adalah sangat sukar.

Tak apa la. mungkin akan ada individu lain yg boleh.

p/s: aku suka berbual secara dari hati ke hati dengan ikhlas. aku ingin dipercayai seperti aku percaya... 

Yang Penting HATI Bah.

6 comments:

dhiera said...

pembentangan apa wen? sekarang ada dekat semenanjung ke?

Tukang Karut said...

ok... aku jadi 'hamba' gak ni...

Wen said...

@dhiera pembentangan Individu dhiera. :)

Wen said...

@Tukang Karut hamba apa pla ni Tukang karut oiii huhu

Jue said...

Bicara hati ke hati kah tu wen..huhuh..

Tukang Karut said...

@Wen humble= hamba!

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91