Geng Panda Slim

Monday, November 26, 2012

Ramainye orang nak kawen.



Sepupu aku akan kawin pada 12.12.12 ni. Lagi beberapa hari dan aku tak dapat balik.  25.12.12 ni pula kawan baik aku since childhood akan kawin. Sedih sangat tak dapat attend wedding mereka.  

Takut mereka tak datang je bila tiba giliran aku dan Mr. F. Tapi bukannya aku sengaja tak nak hadiri perkahwinan mereka tapi kerana aku berada di UPSI sedang belajar. 

I am so sorry cuzzy and my dearest friend… 

Abang ku yang akan berkahwin. Hehehe. Miss him so very much.

Yang Penting HATI Bah.

19 comments:

Just said...

sedihkan bila nda dpt attend kawin saudara and kawan2 yg close sama kita. sy pun selalu temiss wedding kawan2 / saudara2. huhuhuhhu..

panda montel said...

@Just tu la sis, saya sangat2 sedih skrng ni huhu

NasQ said...

cantik tarikh tu... so?

Len Inouie said...

Nasib sy sempat dtg kawen ur bff 25.12.2012.
a.k.a bakan isteri my cousin. :P

Samat pula classmate sy di dlm gambar nih.
:p

panda montel said...

@Tukang Karut so?

panda montel said...

@Len Inouiehehe best la kamu sempat attend. saya langsung takdapat. biarlah. hehe

Shila said...

abg ko tu wen..?

ensem....!! apesal ko xpenah bgtau pn ada abg ensem..


ah wen ni..!

panda montel said...

@missSenget HOI sikit ari lagi orang mau kawin takkan aku mau bagitau hang! hahaha

NasQ said...

so? tak ada niat nak sam sama ke... huhu...

panda montel said...

@Tukang Karut hahahha TAK NAKKKKKKKKKKK kongsi date dengan abang kot. nnt gaduh berebut tetamu hahah... seriously i kan masi study hihihi

krole said...

wuahhh tahniah...bat dmna wen..mna tau bule aku pigi hihihi

panda montel said...

@krole semua di Ranau Krole. hehe... sy kurang suggest la.. faham la kan kenapa. hehe tapi masa wen nnt kalau nak dtg seluas tanki wen tadahkan sebab yg masak tu konfirm muslim. :)

Unknown said...

aku kawen ko jangan tak datang pulak wen.
tapi persoalannya disini. bila aku mahu kawen? wakakaka....

panda montel said...

@Cik Bib kalau kak kawen semasa aku ada kat sini dan ada jemputang pasti aku datg tu kak haha

Hazmin said...

Cantik tarikh kawin 12.12.12 tu kan... :)

panda montel said...

@Hazmin memang cantik. tarikh abg aku keluar dari zaman bujang dia. hahahha kalau dia tau ni mesti dia senyum2 hehehe

Hana said...

cuti sek ada la yang nak kawin.

panda montel said...

@Hnahdy tulah memang rmai yg kawin skng ni huhu rasa mau join kawin pla hehe

Fariz Reza [FR] said...

ya bhah , doakan aku juga supaya kawin cepat ini!! hahahahah okey tak fariz cakap sabah?

nanto kawin jemputla aku disini juganya . . .

hahaha

fariz ada kawan juga dengan orang sabah :) , hehe mane tahu fariz jadi orang sabah nnti ?? hihihihi

erm ade komen aritu kan?

"nice info. tQ. =)"

reply:-

ok thanks wen ....

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91