Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, November 15, 2012

The Birthday Boy.

Sempena betday Mr. F baru-baru ni aku ajak dia ke Times Square Theme’s Park. Hehe ajak dia ‘mintimburulu’ (bertunggang terbalik) di dalam tu. Hehe… dia pun tak banyak cakap.. ikut je cakap aku.. baik kan dia. Hehehe…


 Okay, the betday boy (boy ke) in his playing mood. hehe... space attack okay. hehe... memang 1st time nampak muka dia excited macam tu. hahaha. lucu pun ada juga. :)

Katanya best, dan tak rugi dia datang katanya. :)

Aku sudah pening-*mening* sebab bermain tanpa mengira stage. hahaha... 

masih dalam keadaan teruja... ni sebelum aku pening mening lagi ni. hehehehe...

*miahaha dop tau kawe dok buat ghapo tu....*
 Mula-mula  ingat nak masuk sini tapi bila sudah pening, semua di kanselkan....

Muka happy beliau sebelum beliau pening dan sakit kepala hahaha...

Semata-mata nak dapatkan patung *doleymon* beliau sanggup habiskan ber dot dot RM untuk beli token. hehehe... tapi kesian... x berjaya. *hinsf hinsf.. 
 Movies Time... tapi tengok movie tajuk Skyfall... Mr. F dan aku sepakat kata movie ni nda se GAH tajuknye... well pendapat kami berdua la kan....

* pembetulan... yang kami sepakat kata tak best adalah movie bertajuk COld War, bukan SKYFALL. Skyfall memang puas hati. hehe.. Sungguh tidak rugi menontonnya hehe.

Well, we both really spend the time together hari tu. berteriak habis. Melepaskan semua perasaan pada permainan di Theme Park. Selepas ni kena berjimat cermat. sesekali tu boleh la. Selalu sangat... alamatnya ada yang tak menjadi... *seri palis..* hehe




Yang Penting HATI Bah.

16 comments:

Tukang Karut said...

‘mintimburulu’... hahahahaha... apa bunyi pun tak tau la...

jugglingart.org said...

Cantik sekali...

reachschools.org said...

Gak terlalu mengerti bahasanya, tapi fotonya kayaknya lagidi tempat hiburan ya?

oceanoffish said...

Jangan terlalu banyakmain, nanti bisa sakit he..he..

satuwaktu.net said...

Sambillewat eh ketemu foto-foto ini. Menarikjuga lho.

Wen said...

@Tukang Karut haha sebut je dalam susku kata bhs melayu. itu la sebutannya

Wen said...

@jugglingart.org apa yang cantik?

Wen said...

@reachschools.org yeap.. d Theme Park di Kuala Lumpur. maaf, sebab bahasa yang sy gunakan buat kamu tidak faham. Apap pun thanks sudi baca entry saya

Wen said...

@oceanoffish haha sudah sakit pun haha

Wen said...

@satuwaktu.net yeke> thanks

Just said...

blm pernah msk main d sini walaupun selalu dtg sini shopping!! huhuhuh

Just said...

btw, apa cerita reg eggs? hehehe

Wen said...

@Just heheh saya sudah dua kali main sis., hehe p la sekali sekali.. tpi ada ukuran tinggi untuk budak2 la... mungkin kena tunggu budak2 sis cukup tinggi baru puas ati boleh maian ramai2. hehehe..

Wen said...

@Just haha tak jadi sebab my beautician suggest untuk kurangkan pengambilan telur dalam jangka waktu skrng ni hehehe

shu said...

tringin nk try main kt time square ni :)

hnahdy said...

lama xmain2 kat tempat mcm ni

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91