Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, November 24, 2010

Roti Manusia

Hallo sekali lagi... ada entry baru lagi.. nak buat macam mana... idea mencurah2 kan.. hehe.. adoyai... 
saya dapat email ni da lama daripada mY auntie.. 
katanya Nak cari kelainan dalam menu? hah ini jawapan nya...

Kalau u all la kan..  sanggup ke nak makan roti ni?
Wa kalau sy, darurat seklipun xnak makan eh... rupa dia mengerikan dan meloyakan saya. Yuckkkkkkkkkkkkk

Tengok dan nikmatilah gambar2 ni suma.. huhu kalau boleh tak nak tengok tapi tetap ada nilai seni dia.. hehe

Bayangkan korang makan Kaki org yang dah mereput...

Wanita kemalangan

Pecah kepala... Nak makan Ke?

Len Macam Nampak Organ2 d sekeliling tu...

Ukhsssss

Pelbagai Pilihan pla tu....

Siap d Pastry lagio.....
 Ada tak sapa2 malaysian yang jumpa benda ni kat Malaysia? Wah... kalau ada saya mohon di tarik lesen 
perniagaan nya k.. hehe
bukan apa seram. seolah makan yang manusia yang sbenar... xnakkkkkkkkkkk

Ketika waktu berjalan, masa memberiku ruang berkarya.

4 comments:

izza said...

bkin takut owh ni pren...law d ranau ada kna jual ni , tus sy p saman..haha

Wen said...

hahha iya ba pren kin takut kan... hahaha jan jak ko yang dapat idea mau buat ar... hahahaha

izza said...

haha ee xda..blm lg kali sy bt sdh kna latuk kpla ole mma sy...pling dia x ska law mknan ni kna c main2..

Wen said...

hahhahaha
sukur la tu mcm heheh
eh pren ko puan buat la blog cam sa ba bleh kita bekomen2 hehhe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91