Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Saturday, November 27, 2010

Tutorial Snow ( Bigger Snow )

Salam sejahtera sekalian.. lagik sekali entry…

Entry kali ni khusus untuk pemilik blog   Peace with every choice that I made...

My bestfriend Audrey…. 

Mudah je syg…

1. Dashboard-Design
2. Just Add  A Gadget 

3. Edit Html
Then Copy - Paste code Kat bawa ni… di bahagian Edit HTML- paste kat content k.

<script type="text/javascript" src="http://files.main.bloggerstop.net/uploads/3/0/2/5/3025338/snowstorm.js" /></script>

Minta maaf kepada kawan yang tak dapat buat. sila cuba dan cuba...
Ketika waktu berjalan, masa memberiku ruang berkarya.

7 comments:

saya_arief said...

salji yang cantikk.
:D

Wen said...

ehehe thanks...
:P

Anonymous said...

camna pla mo ambil bckground ni salji...

Wen said...

haloo, ngeee sa da buat tutorial ni.. nda working ka? huhu

dq said...

napa saya dak boleh bt neh snow ;'(

Yanie dq said...

napa x boleh jd snow pat sa tu ahhh ..

Wen said...

: saya da buat jawapan dalam entry kkk

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91