Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, November 30, 2010

Ko Rasa Apa Saya Buat Selama 4 Jam Yang Saya Buang?

Salam Sejahtera everyone….

Hmmm… guess what.. hari ni balik saja dari exam.. dengan kepala masih pening…  saya terus duduk depan laptop dan buat benda ni… apa? Apa lagi…
HEADER
untuk blog tercinta ni…. ..
punya la saya geram nak mampus… heheh ( nasib bek tak mampus… ) ni pasal kawan la ni. Ternampak Blog dia berheader.. terus jeles. Suatu ketika dahulu saya pernah letak tapi xlawa + belum pandai guna photoshop…
jadi tengok la.. berapa banyak kali saya try dan buat….

Ada 4 jam buat benda ni.. huhuhuhu

ini Yang 1st sekali saya buat tapi tak puas hati...

Yang ni saya edit 3x huhu still xpuas hati...

Ni yang kali  ke-5... korang nampak tak beza dia? huhuhu

Kali ke-6 dah nak sewel rasanya

Kali ke-7 = sikit g nak hempas mouse tu...

Yang Ke-8 dan aku hampir menangis...

Ke-9, kawan aku kata, org exam nak study ko buat blog... haha

and the LAST ONE yang saya akhirnya berpuas hati. hahahhaha....

Rupa comel blog aku.. = RUPA BARU....
Memang berbaloi penat lelah aku... hehehheheh
Ketika waktu berjalan, masa memberiku ruang berkarya.

3 comments:

Nur Misnan said...

salam winda
oklah tuh.. karang fenin
pk nak paku header tuh..

aibaks said...

hi winda.. nice header.. hehe..

nota kaki: slm kenal dan folo kamoo

Wen said...

@ Nur Misnan: Hi... hehehe yerp memang dah pening teramat da nak ltak header tu... finally dapt. tapi huhuhu masih kurang cantik...


Aibaks: Hi... hehe thanks puji my header... masi dalam proses mencantikkan blog ni.. (study caranya) hehhe.. welll will folo u right after this k.... hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91