Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, October 16, 2011

Untuk Buat DILL Jealous (:P)


Entry ni untuk buat C DILL jeles jee.. hehhehehe...


DILL aku da makan da Tutti frutti smlam. Hahahhaha jgn jeles yeee.... na bleh je tengok picnye... :P

Pic kat atas tu Semalam Punye... tu dah RM13.50 hahaha MURAH kan? tapi Memang sedap BAH!!

Yang kat Bawah Ni pula sem lepas lagi. yang ni lagi mahal. RM18.00 :) tapi memang ppuas ati la makan. Strawberry adalah yang paling sodap tau. :P
So apa lagi nak tunggu g La makan yea... sodap tau...


~ Ni pasal keja tak de aku update la blog ni dulu hahaha....Kesian ngan si DILL kan? Jangan marah ye DILL aku takde kerja bah pagi2 ni hehe...




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

11 comments:

dill said...

wen memang kan! haha! tapi memang sedap kan. nanti nak ajak johan g tutti frutti lah.

leb u johan. eh wen. haha!

dill.

Wen said...

memang sedap sangat. terasa nak lagi kalau bukan fikir sal duit makin over bajet hahahha

Cik Limah said...

wah sedap nye..nyum nyum

Just said...

sia blm lg try apa hebat c tutti ni.. nnt la.. :)

fiezah91 said...

bah wen. siap buat org lain jeles lagik dia. adedeyyy

Wen said...

Cik Limah: Hahhaa nyum nyum rite.. memang sangat nyum nyum pon hehe


Sis Just: p la try sis memang sedap sa ckp :P

Fiezah: heheh memang laaa... dah c dill buat n3 mau makan tu titti frutti mesti la kasi biar dia jeles sikit hehe

FA said...

odoiiii tu ice cream.....

IeDa said...

Wah! teringin sgt nk mkn ni... tp kt melaka xde...

alongxp said...

ini macam punya orang pon ada ka?buat entri kasi org jeles...hahaha

fiezah91 said...

ko bukan buat diasorg jak jeles tu.dengan aku2 sekali jeles ni weh. haha

Wen said...

SIs FA: ya kak, napa itu eskrim?


IeDa: yeke??? dtg la KL tu haaa teman c dill g makan. asyik nak JOHAN je... hahahha

Alongxp: ada sya la tu along hehehehhe


Fiezah91: yaaa ko jeles? maksudnya sa kena buat entry baru ka? hahahha

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91