Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, October 30, 2011

ThanKs A Lot To Blogger ryzalyusoff ] blog

Haloo  all..

Dah lama dah aku bingung a.k.a pening pala nak buang benda ni...
Pening tau tak


Aku korban linkwithin aku ( padahal memang nak buang pun)

Dan lagi Padahal bukan linkwithin problem die.

Dan aku ni daripada tak pandai tengok kode jadi makin stupidoh tengok code blog hahhaa

 Dan finally i found someone, who is dropping by my Shoutbox and i did really aske him bout the problem...

Terasa hudu bah blog aku dengan space antara entry tu.. huhu memang aku tak suka blog aku jadi macam tu...

So bloggers ni pun tolong aku siap bagi email dan layan karenah aku... thanks tau.. 

SAPEEE WEN???? ( Sound kat blakang) 

Ni haaa tuan blog nyeee.... 



Aku tak delah nak bagi apa pun kat dia (sempat chatting guna gmail dengan dia tadi.. )

hahaha Cuma aku nak bagi entry KHAS untuk dia. Sebab dia da Tolong aku banyak sangat dan hilangkan salah ketensenanan aku...   

Siap beremail segala bagai aku susah kan dia. :P Tq YOU...

  

and      TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... dah okay kan... hehhehe Thanks tau...






Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

6 comments:

ryzalyusoff said...

glad to here u solved it :) tq for mentioning..hee

Ct Aja said...

wah..tahniah sebab dah selesai masalah...hihihi

Wen said...

ryzalyusoff: hehehe yeah.. ur welcome but i was the one who should thank u a lot. :P


CR Aja: thanks... saya betul2 happy hehe ( walopun benda kecik) hehe

fiezah91 said...

wah wah.selesai sudah masalah ko ek wen.haha

Papa Mifz said...

salam kenal...

bagus yer saling tolong menolong sesamo blogger..:)

Ca'Oi_Bartowski said...

camner nak buat nih..

tolong...!!!

http://takbest.blogspot.com/

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91