Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, October 23, 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com



Okay Memula aku tak nak buat Giveaway ni,

 dah mention pun dengan FIEZAH yg rajin tag aku dan tak bagitahu hahaha.... 

(naseb bek aku setia masuk blog die) tapi bila da kebosanan 

dan aku merajin kan diri melawat tuan empunya giveaway... 

wahhh i loike you know.. :P....

 PenMerah  ni tuan punye giveaway... 

so aku pun nak juga la cuba nasib maan tau dapat semua barag tu hahaha nope.. thats nonsense okay....

miahahha.. okay aku nak tag sapa ni? Tak tau sapa la.. soooni dia orang2 nye Dill, Nureen teyhasahaje dan ... laa tu jee.. sowie hehehe 


Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

2 comments:

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

tenks syg tag acu...gud luck k..smoge awk menang contens nie :)

fiezah91 said...

haha. join gak tu. good luck wei. haha

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91