Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, October 10, 2011

Rendam Muka ( Face Soak)



hoLAAAA all...
aku tau la kekadang kan aku tak sepatutnya buat macam ni macam tu tapi terbuat jugak hahaha.. apakah masalah yang aku hadapai? Adakah aku kini hanya insane biasa tiada apa-apa? Hahahha.... alahai nak je aku buat diriku bagaikan tapak sulaiman.. uisey....
Situasi 1
tadi mandi kul 8.15 pm tadi kan,, aku tak tau le kenapa aku terbuat juga benda tu... aku p rendam muka aku dengan... ???????????.... aku p rendam dengan Garnier Light Foam aku tu... aku sibuk nak bilas kain baju aku, terlupa pula aku nak basuh muka yang da di cuci dengan Garnier Light Foam aku tu. Apa lagi dalam 5 minit berendam, kulit muka aku da jadi pedih.. uwaaaa (nyanyuk da ke aku ni huhu)
Situasi 2
Tak tau dah bile dan berapa kali da buat benda ni. Aku sibuk sangat kot dalam bilik air... dah sibuk tu nak berus gigi la kononnye... haaah... aku dengan selamba je ambik Garnier Light Foam dan bubuh atas tooth brush Systema in Yellow aku tu... dah gosok belah kiri baru sedar rasanye laen macam... huuuuu  < _ >

Situsi 3
Aku rasa la kan, benda ni semua orang besa buat, tapi tak terbuat berkali2... aku selalu silap letak body shampoo kat rambut dan sebaliknya.. agaknya apa masalah aku ye... A. Nyanyuk, B. Pikun, C. Sot-sot, D. SOT.????

Aku akui, aku melayang dalam bilim air. Sambil menikmati air tu kan.. fikiran melayang sampai paris, kadang2 aku u turn dulu ke Jepun dan Korea. Sempat singgah Laut mati pun ye juga.... Lepas tu aku siap mendarat sekejap kat Taj mahal....

~ entah laaa aku pun tak tau~



Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

8 comments:

tricksrex said...

haha
pasni gigi ko kan wen mesti light light je kan?
kekekekekke

ko kena lebih peka ni
kepala ko byk sgt pikir kot tu yg sampai habes tuka semua tu


ce try cuci muka pakai colgate plak
hoho

Wen said...

eahhhh ahahha ye laight2 je.. aku risau wei... takut ada apa2.. nasib bek la pewot aku tak jadik macam2 hahaha ( kot kot keracunan ke)

Tuka ? tuka jadi pe Trex? tuka kepala? hahahha tak de spare la hahhaa

Laaa cuci muka pakai kolgate tu da penah wat experimen dulu... terkupas kulit.. jd gebu je... tak caye try la hehehehhe

Long-Kang said...

rajin nya kamu wen=))))

fiezah91 said...

hahaha. ko melayang kemana tu wen sampai jadik macam tu. tapi aku pernah mengalami situasi 2 tu.wakaka. masa tu aku baru bangun tido, pegi bilik air nak gosok gigi n basuh muka. pastu jadi la kejadian macam situasi 2 tu. huhu

Just said...

ko bnyk pikir ba ni.. NDA FOKUS!! sia pun pernah jg.. tp nda pernah la terlajak jauh.. mau picit colgate, teambik shampoo tp nda la sampai tertuang tu shampoo... tp berhantu betul tu garnier foam oo kan.. hahahha..

noornazuha said...

aik..kenapa smpai mcm tuh..mcm tengah frust jeh...errrr

Wen said...

Long-Kang: hehehe rajin ape along? update blog? alaaa besa jeeee... ni kira malas ni, jarang buat entry hehehe...

fiezah91: hahhaha yeke fiezah.. tula pasal wei... melayang jauh sangat... teringin terbang hehhehe

Sis Just:hahahha berhantu ka sis? ala patut sa tukar tajuk entry ni kan jadi "Garnier Berhantu"

noornazuha: Tak frust dah kebah da dari frust ni... tapi tak tau la kenapa hahahahha tu kawan2 kat atas bg tau tak fokus a.k.a melayang hahaha

dill said...

mamai. hihi

dill.

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91