Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, October 14, 2011

Daripada Chomel Kepada KIUT

♫♫ ♫♫ ♫♫♫ ♫♫♫ ♫♫♫ ~~~~Ringtone Tadau Kaamatan aku berbunyi... ( hahaha ada pula kan) segeraa aku capai c henpon dan unlock dan open the message...
      “sila datang ambil bungkusan anda di pejabat taman bahtera. Tq”
Wah, sapa antar kat aku ni... aku terus tersenyum lebar dan aku dah agak da sapa yang antar barang tu.... hihi... well ni la dia.. aku sempat snap benda2 chomel chomel dan kiut miut pemberian orang chomel kepada orang KIUT macam aku hahahaha....
Well terima kasih pada TREX tau... benda2 ni dia yang send kat aku... sayang ko TREX.., memang comel2 semuanye.. aku minta dua dan die bagi tiga wooo... hehehe... thanks trex... ur so so cute....


From TREX :P

pssstttt dalam sampul ada sampul tau..... :P

Eh berapa banyak sampul daaaa~ :P

PUNGIT, PUWOK, YOMU 
Da ada Sijil Lahir da hgehehhehe
Eeehhh ada pesanan tau...  Cantik apew.. i likeeeeeeeee 100x
Zoom Lagi.... :P

Haaa ni la mereka sekeluarga :P


Teman Buat asgment ni.... ( Assignment keee)
*~* P/s: Benda2 ni macam  nak aje aku guna untuk Sesi pengajaran Makro nanti.. ehe, boleh ea tuan yang beri????



Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

7 comments:

dill said...

wen, nak satu! haha

dill.

kay masingan said...

comel2 semua keychain ko kan..:)

Wen said...

Dill: tak leh,.. nak simpan suma nye... hehehhe

Kay Masingan: yearp semua comel kan. pemberian kawan2 semua ni...

tricksrex said...

uit uit
u r most welkam
hahahaha

pembelajaran makro tu apa??

Wen said...

Oit trex.. aku tulis Pengajaran MAKRO le... hehhe its MAKROTEACHING>:P istilah tu digunakan org pendidikan bagi sesi pengajaran 1 masa. 40 minit. :P

p[A]n[A]d[O]L said...

nie yg wat aku jeles siot nie..
aku pny yg mcm nie yg trex bg, hilang tanpa kabar berita..huuhuhu

tp xpa, nnt trex buatkn aku lg..
hehehe
nnt aku kasi tgk ko ar wen.. ;p

Wen said...

p[A]n[A]d[O]L: hahah mana juga ko simpan tu PANA? ko ni kan nda tau menghargai ba.. len kali.. bla bla bla hahha

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91