Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, October 4, 2011

Pasal Praktikal


Hi all...
Hari ni apa kabar? Dah makan semua? Cikgu tak makan lagi.. cikgu diet hehehe... meracau jap

Eam sem ni aku da dalam semester enam (6) kat UPSI ni. Dah nak habis da wa cakap lu... hehe. 

Sem depan dah kena praktikal dah. Dan aku memilih untuk praktikal di Pra-sekolah Dato Kelana, Tapah. Gementar juga fikir bahawa aku akan bakal berhadapan dengan situasi pengajaran sebenar dan menjadi cikgu selama 4 bulan. 

Aku berdoa moga segalanya berjalan dengan lancar dan memuaskan. Semoga segalanya baik2 saja dan aku dapat mengajar dengan sempurna. Rasa rendah diri juga dengan pencapaian diri ni banding dengan orang lain. Tapi tak ada yang mustahil kalau saya berusaha.

Doakan saya ye.. sapa2 yang tinggal kat Tapah tu bantu2 la saya cari rumah sewa... risau sangat ni pasal rumah sewa. Tak tahu nak minta tolong dengan siapa sebab memang tak pernah sampai Tapah lagi selama ni.
Rasa risau pula. Banyak benda kena setelkan.. Omaigad... mampu ka badan? Hehehe moga diberi kekuatan dan sumber tenaga oleh TUHAN untuk menguruskan semuanya.

~org lain nak praktikal tak kecoh macm aku kan? ~ ehhe




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

7 comments:

Just said...

waa.. mau praktikal sdh pula... ba, kasi kuat itu sumangat k.. :)

btw, weekend ja sia buli join apa2 event. phm2 la karaja ba masih.. :)

IeDa said...

good luck cikgu!

Wen said...

sis JUST: hihi ba kalau ada apa2 function sini sa tell u ar... hehhehe

iya akan kuatkan semangat juga ni sis... huhu

Ieda: thanks ieda

tricksrex said...

wah praktikal dah ko wen

good luck!

aku dlu pon praktikal semangat weh haahha

dill said...

selamat semuanya :)

dill.

fiezah91 said...

wah. nak praktikal dah? apa pun good luck. hehe.

cikgu cikgu,saya singgah blog cikgu.ekeke :)

Wen said...

@tricksrex yee praktikal da ni sem depan takot gak... ko leh gantikan aku tak? hahahhaha

Thanks...

Yeke.. sama le kite hahahha


@dill harap2 macam tu la dill. smeuanya selamat... hehehe


@fiezah91 teme kase yeee...

yeee datang yeee nanti cikgu bawa jenjalan yeee hehehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91