Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, October 25, 2011

Rasa RINDU.


“They Say When You Are Missing Someone That They Are Probably Feeling the Same, But I Don't Think It's Possible for You to Miss Me As Much As I’m Missing You Right Now.”
 Pernah terasa rindukan seseorang dengan teramat sangat? Tipu... mesti ada kan? Yg kata tak tu memanglah sengal dan tak de perasaan...

Aku memang pernah terlalui rindu seseorang dulu... haha. (jiwang? biarlah)
Walaupun aku tak sepatutnya merindui dia lagi... tapi aku tetap rindu dia. Haha bahagia kot walaupun hanya merindu sorang2. 

Biarlah rindu bertepuk sebelah tangan pun tak pe. Janji aku rindu dia sangat-sangat.
Dan memang betullah apa yang statement kat atastu bagi tau... memang aku sangat2 rindukan dia... dan aku dapat rasa dia juga rindukan aku.

Yeee kalau da memang sama2 rindu, tetap kuat chemistrynye tu....

Aku memang sangat sukakan tempat seperti ini. Terlalu mendamaikan bagi aku, Terasa sangat ingin berada di tepi tasik.  huhu.

And finally thanks pada orang yang di rindui sebab kini da faham apa yang aku rindu.




Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

7 comments:

fiezah91 said...

aha, pernah merindui dan sedang merindui. haha. rindu teramat sangat kot sampai kadang2 boleh TERmenangis. aha

Ct Aja said...

bestnye kalau berumah tepi tasik...hihihi

Nuriy Arisa said...

bile da rindu,mksd dye..kite masih menyayangi dye ^_^

gadisBunga said...

musim rindu kot....saya pun tgh rindu merindu ni.....rasa nak peluk bear sekarang!

dill said...

sbenarnye ko rindu aku kan? jangan segan2 nak ngaku. haha!

dill.

Wen said...

fiezah91: Eh.. sma la kita fiezah.. hehehe ko rindu bf kaaaannnn... tapi sa rindu my father...

Ct Aja: memang best kan. nak nak rumah mcm ni huhu sejuk je mata...

Nuriy Arisa: Yeke.. hehehe memang masih sayang la wak. syg sangat kat die sbnrnye...

gadisBunga: hihihi saya pun rindu sangat kat die... hee

Wen said...

Dill: hahha ye rindu ko... bile ko nak ajak aku dating ni? hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91