Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, September 9, 2014

Cabaran 30 Hari (day 9) : 5 Lelaki yang Menarik Perhatian Anda



5 Lelaki yang Menarik Perhatian anda

Haha ada-ada saje la… well mr husband.. ini setakat cabaran okay x perlu nak jealous bagai hokeh.. hehhe

Aku nak pilih retis and individu terkenal boleh?
 

 Rangking Pertama
Nama: G.J
 Lelaki Pertama yang menarik Perhatian aku. 
Dah lama dah tertarik kat dia ni sebenarnya... sejak tahun 2001 tapi bertukar benci sebab... 
 Tak Mo cakap lebih2 pasal Artis ni... hehe

Ranking Ke-2
Collin Morgan. 
 Sapa kenal lelaki ni memang satu spesies dengan aku hahaha..
Yes dia Pelakon Merlin. Lead Actor. I love his Irish Accent. Its funny when he tried to speak like an American but then caught at his first word as Irish People. I just Love Him. hehe.

Ranking Ke-3

Jackie Chan
 Kenal tak sapa kat atas tu? 
Well aku membesar dengan filem-filem beliau. Aku dah kenal Jacki Chan ni Sejak aku berumur 8 tahun.
Amik ko... budak lagi dah tengok filem aksi. haha..

The Rock
Aku suka sangat karakter beliau ni...
badan yang sasa pon boleh berlakon jadi fairy.. tak percaya? cube tengok Toothfairy Movie... hehe

Vin Diesel
Aku daha lama kenal muka dia ni.. tapi aku betul2 ingat nama dan muka dia bila tengok series faster.. Sayang sekali Paul Walker dah meninggal... Best sangat tengok diorng berlakon bersama


Will Smith
 Kenal muka dia ni dalam Rush Hour. Berlakon dengan Jackie.

Bila baca semua penerangan di atas,... rasa2 boleh agak tak saya ni peminat movie apa? hahaha... jangan tanya saya pasal movie seram... memang haram saya nak tengok hihihi

Adioss

SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.
SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

6 comments:

Mama Myja said...

all artis. heheheh


CABARAN HARI KE-9

Wenwink Kidu.Duki said...

@Mama Myja memang semua retis.. hahaa salah jawab soalan kot aku ni hahaha

mama 3farhanah said...

Retis tu...;-)

fayreen mizan said...

perghhh... the rock tu! :)

Nurfarahin Zainuddin said...

jackie chan! suka watak dia dalam rush hour. best !

Yan Ty said...

retis gitu... kenapa tak nak cakap pasal apa yang first tu.... ngee

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91