Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, September 10, 2014

Cabaran 30 hari (Day 10) : Apa yang ada didalam Beg Anda...

Apa ada dalam handbag aku? 

 Well dulu dulu la yeee hehe… 

Handphone, ( daha lama dah beli hp ni)
masih bertahan S2 aku... nak tukar? aku asal boleh pakai aje.. nak lebih tu nak bergaya la namanya...

 sikat rambut, 
Xde la sebiji macam ni hehe... hehe

tisu muka,

 lim balm,  
Aku suka Maybelline tapi sejak jumpa satu brand yang natural.. tap x ingat nama... bentuk sebiji kat bawah ni... aku dah tak pakai maybelline dah hehe

dompet,
hadiah suami sebelum melahirkan baby...
Mengantikan purse  yang berharga RM30 je... 

earphone,

novel. 
Best cerita ni...

Botol air kecil, 
Ni Wajib sebab aku jenis yang suka minum air... kalau tak minum sakit koooo

pen,


Haa ni je la pon ade dalam bag aku selalu dulu… pen tu wajib sebab mana tau nak kena perlu apa2 ke… mentality Cikgu kot… hahhaha

Lip balm yang ada dah dua tahun tak abis.. cemana tu? 

Novel pon novel sophie je la.. ade lagi yang aku nak cari tp x jumpa2 novel siri ikan duyung tu.. best wooo…. 

Earphone?  Aku suka sangat dengar lagu masa berjalan. hehehe



SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

4 comments:

fayreen mizan said...

Kalau diikutkan semua nak disumbatkan kaannn? Selagi bolehlah! :)

Farah Waheda Wahid said...

perempuan memang macam2 kann...mesti ada dalam bag...

Mama Myja said...

Mamamyja pakai s2 setahun je. Selepas dia masuk workshop 2 week sbb auto restart and panas sentiasa. Sekarang dh ok. Tp hubby yg pakai.

Nur Farahuda said...

Assalamualaikum, huda singgah blogwalking sini.Maaf lambat blog walking dekat blog korang semua ye. Oh ye, apa - apa pun thanks tau sebab share link dengan huda dalam group fb #kelabbloggerbenashaari.
Huda dah senaraikan link blog awak semua dalam entry blog walking dekat blog huda. Jemput singgah dan blogwalking juga ye dekat blog blogger lain,hehe =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91