Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, September 8, 2014

Cabaran 30 hari (Day 8) - 5 (6) Lagu Cinta Kegemaran Anda.

5 Lagu Cinta Kegemaran Anda. 

Waaahhh this is mabeles.. boleh bagi 10 lagu tak hahaha…

Apa lagi jom layan lagu cinta yang top 5 dalam list pagi ni…

Sorry le kalau you all x tahu satu pun lagu ni…

Aku memang kategori  alien sket.. hahhaha

JUST A KISS - LADY ANTBELLUM

 
WAY BACK INTO LOVE - HUGH GRANT AND DREW BARRYMORE

WORDS I WANT TO TELL YOU - KIM JONG KOOK, HAHA AND GARY

UPUS OM LANGAD KU - LINDA NANUWIL

KAULAH SATU - HELIZA

 TAKE MY HEART - SOKO

   Wahaha semua bahasa ade ye... tu belum lagu filipin lagi tau... lagu indon lagi, hahha...

SORRY LA AKU BAGI ENAM.. ENJOY OKAY.. HEHEHHE...

SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

3 comments:

Tentang Kita said...

saya paling suka layan lagu2 Lady Antebellum - just a kiss dan lagi 1 lagu I Need You

Zira Leeyas said...

Jemput la singgah
http://ziraleeyas.blogspot.com

Yan Ty said...

Nice songs!!!

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91