Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, September 5, 2014

Cabaran 30 Hari (Day 5) - 3 PERKARA YANG ANDA INGIN KATAKAN KEPADA BEKAS KEKASIH



Muhaha…. Ketinggalan 4 hari ko… nak join semalam tapi kan my princess tak mo kena lepas. Mungkin sebab dia kena suntik kat klinik semalam. Asyik nak berpeluk, bercium je princess. Ada daddynye pon dua tiga minit cari mommynye… huhu…  Nanti akan di buat 4 entry yang tertinggal tu.. nak juga usaha sahut cabaran 30 hari ni… 

Oh wow…. 3 perkara yang aku nak katakan kepada bekas kekasih?

1.       Minta maaf aku tinggalkan ko.
2.       Sorry sebab aku sebenarnya tidak ada perasaan dengan ko.
3.       Sebab apa? Sebab aku tak dapat lupakan “cinta monyet aku” yang kini jadi suami ku. 

Kejam? Tak kejam la… aku lebih bahagia sekarang, bebas dengan perasaan sendiri. Aku boleh ekspress any time perasaan kat Husband aku. Tehehehe.




SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

8 comments:

Iena Eliena said...

hehe smg berbahagia bersama inchik husband :)

Anizz Annisa said...

semoga bahagia.. :)

Mama Myja said...

semoga bahagia

www.mamamyja.com

Cik Sue said...

wahhhh gitu ,pilih cinta monyet ehh tak jadi cinta monyet la dah hehehehe

Emas Putih said...

dah kawin ye :)

Norhana Marsom said...

Selamat berbahagia..

Dkna Abza said...

wah..mesti dia kecewa kena tinggal kan..

yaya_flanella said...

Alhamdulillah for today hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91