Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Saturday, September 6, 2014

Cabaran 30 Hari (Day 6) : Apa yang anda Makan Hari ini



Cabaran untuk hari ini adalah…'

Apa yang anda makan hari ini..

Hiks… nak bagitahu semua ker… sarapan pagi cukuplah ye dok???

Pagi ni aku dan suami pekena Nasi Lemak aje…

Sejak kebelakangan ni minat pada nasi lemak datang kembali. Awal-awal pregnant dulu aku memang peminat setia nasi lemak yang di jual kakak kat bawah apartment kitorang ni… 

Muhaha pasal apa? Aku agak akak tu orang Kelantan kot. Nasi lemak dia buat tak pedas macam yang selalu aku beli. Banyak pula tu.  harga? RM1.50. 

Orang cakap makan nasi lemak ni buat baby besar… entah mitos ke betul, tapi bagi aku betul lah. Sebab nasi lemak ni banyak kalori. Dan resultnye… My little Leona seberat 3.18kg semasa di lahirkan, anak first.. kira berat la kan?

Hokey… itu aje…  :D 

SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

4 comments:

Nazlee Ismail PCL said...

Salam Sabtu dgn cabaran day 6, nasi lemak bungkus daun pisang memang terbaik.. pcl suka sambal pedas.

www.nazlee.com

miya amira said...

saya org kelantan mesti sy pom suka nasi lemak org kelantan masak...hehehe..xberapa pedas sgt

miminadam said...

huishh ! nasi lemaaak. nasi lemak saleha area kg pandan sedap. try laa sana pulak. haha

Dalia said...

kalau makan nasi lemak mesti nak sambal lebih... sebab sy suka pedas.. hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91