Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, September 7, 2014

Baby Leg Warmer

OH My GOD!!!

Aku kegilaan shopping barang baby.

Sekarang ni  aku rambang mata nak belikan prnicess aku ni leg warmer… nampak kat lazada murah juga la.. tapi tak sangka ada lagi yang jual jauh lebih murah. 

Ambik ko… 

Kikis duit suami macam ni haha…  korang tak percaya…

haa  tengok sendiri…

 

ni baru sikit...

nak beli mana?

Cari kat sini jeeeee...

http://momsbestgifts.com/index.php

http://www.onebabyworld.com/

http://www.prettiestbabies.com/

http://babybee.com.my

 

SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

2 comments:

Just said...

Hahahah.. mmg begitu tu wen! Tp lama2 kan pandai kepuasan jg tu.. lama sdh sy nda on9 shopping utk anak2.. baru ja last mth belikan dorang pyjama. huhuh..

Wenwink Kidu.Duki said...

@Juststress laki sa sis... dia ckp ambil ja... beza rm 2 ja tu dia blng.. tp kn rm2 pun duit ooo hihihih

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91