Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, December 28, 2011

Khasiat dan Kebaikan Sarapan Pagi Pada Pukul 4.30am


Hik hik
Apa kabar orang orang yang masih bangun macam pandamontel?
Yesterday (aku nak tulis kemarin tapi aku tak pernah faham kenapa peninsularian nirefer kelmarin as the day before yesterday... konfiusss... ) hehe okeh sambung pada tajuk asal; yesterday aku bangun kol 7.59am okeh. Hehe awal kan?  

Bercadang ke library pagi kelmarin (boleh yek aku pakai kemarin ni...) dan aku pergi pada pukul 9.30am mcm tulah. Duduk dekat library tu buat asgment last iaitu (pergghhhh syndrome bhs skema) kajian tindakan dan bab 1-3 tesis (actually its only projek tahun akhir but we all prefer call it as tesis). 

Aku duduk dengan beloved friend aku. Audrey. Okeh stay punye stay punye stay... sampai kol 7.55pm kami stay kat situ... hakhakhak cer kire berapa jamnye? Mesti ko cakap aku tipu.... well gi la Tanya macik gad lebry tu.. :p

Then balik tu... haaaaa :P seram dulu... (aku tak akan mention apa2) yang tau pasal UPSI mesti akan tahu ceta ni. Hehe... kalau nak tahu juga pak cik google kan ada. :P
So untuk esok (hari ni) kami dah janji takkan stay sampai kol 7 lebih a.k.a sampai gelap.

Balik umah, sampai umah aku, lepas kol mammi, mandi then makan benjo sikit, aku rest 2 hours... tp sebenarnya aku harapkan agar aku tidur terus smpai pagi. Konon trip pengsan sebab penat la. Haha tapi nampaknya akal waras aku iaitu otak ni dah set bangun lepas 2 hours. Then aku terbangun la smpai skang. Skip kejap dari buat asgment. (padahal baru dapat mood) tapiiii sebelum tu jum sarapan dulu. Its megi time bebeh.... MORNINGZZZZ...... jam 9 nnt nak ke libry lak. Jum la sapa nak join....

Yang Penting HATI Bah.

10 comments:

dill said...

pagi2 melantak megi. adoi wen. nnt nak exam usah makan megi tau

dill.

~SaL IjOu~ said...

mkn meggi perasa apa Wen..kite suke asam laksa..;p

dhiera said...

pagi2 makan megi aish~
wen, ada cte apa dekat upsi? meh la bisik kat kite. kite tak tahu pun~ hukhuk

Apik Pehe said...

wenn..tak baik tau makan megi masa tengah belajar..hehe..nanti ilang rambut..haaaa

fiezah91 said...

lorh. apasal ko sarapan dgn megi wei. haha. ceciter kat aku.aku tak tau ni apa yg seram tu.muakakaka :P

Wen said...

@dill amksudnye aku kena makan la suma stok megi aku ni sebelum exam ye dill? banyak mweiii

Wen said...

@~SaL IjOu~ op kos la kariiiiiiiiiii dari kecik memang suka makan magie kari hehe. letak limau siket haha

Wen said...

@dhiera haishhhhhhhhhh p tanya uncle googleee xnak wen menjawab. dah memang wen dah lemah da ni hehe

Wen said...

@Apik Pehe apikkkkkkk aku tau ko tipu hehehhehe

Wen said...

@fiezah91 sebab aku lapor maso tu. aku tak tido agi kot hahahha.... tu pasal makan megi hehe....

ceta tu ko g google la beb.... aku tak brani nak ulang balik hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91