Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, December 6, 2011

Punya 'Pacar' Mengaku Single.


Hi suma... bersawang kan blog panda montel? Ha ha ha

Biarlah bukan selalu bersawang. Kerap jeee heeee *winkwink

Ok topik untuk hari ni ialah Nak Tanya pendapat geng chomel panda montel.

“Kenapa agaknya orang mengaku single tapi sudah punya pacar?”

Agak2 apa jawapan kepada soalan ni? Hmmmm?

My bestie post benda ni dalam FB tadi dan aku pun terfikir.. kenapa ye?


Yang Penting HATI Bah.

23 comments:

Long-Kang said...

sbb belum kawin,,,still single la sayang...haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

mungkin taknk terlalu public dan dlm proses mencari yg betul2 pasti.....ahh, tapi aneh la dgn lelaki ni kan...

dill said...

single mingle.

aww~

dill.

Zuemiey Khairuddin said...

kalau x declare dgn girl tu dan dia mengaku single,biasa lah kot

tp kalau dh declare..tu namanya x cukup perhatian..nak lebih kasih sayang..kah3

*xsemua lelaki mcm tu k

missSenget said...

sebab kan wen...

sebab kot2 laa lepas tu jumpa yg lagi elok..lagi baik..lagi molek..



wakakaka.

cikgu aku kata..kapel ramai2..nnt nk kawen, pilih yg terbaik..

Wen said...

@Long-Kang ha ha ha jawapn retis along bagi yeee :P

Wen said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION hehe wen tak stuju dengan pbuatn mcm tu. bag wen biar la jujur... hehe.... sebab wen percaya pada karma... siapa pun mesti tak suka kena buat mcm tu kan? hehe

Wen said...

@dill dill ni gatai hahha.... single sangat kan. aku tau.. ko kawin je ko akan bagi kejutan kat kitorang sume kan?

Wen said...

@Zuemiey Khairuddin zumiey a.k.a abg kacak in panda house hehhe.... wen tak mention laki ke pompuan keee la cik abang..... heehe sama je skang ni... tak suma laki jahat. dan tak sume pompuan baek.. fair la kan?

Wen said...

@missSenget haha ni aku stuju. means tak nak siyes agi la kan Nget nget? hehe

Outbound Malang said...

berkunjung sob..salam blogger
salam kenal dan sukses selalu ..:)

dhiera said...

1. dia nak test market dia
2. dia nak berlaku curang
3. dia bosan dengan pacar dia

huhu.. memandai jerk

Wen said...

@dhiera erksssssss nak je sembelih a=rase manusia yang buat mcm tu huhuhu

Wen said...

@Outbound Malang heee thanks

p[A]n[A]d[0]L© said...

punya pacar tidak b'mksd dia suda b'punya..
kira masih single ar tue..hahaahah

Wen said...

@p[A]n[A]d[0]L© jadik pan ko setuju la kalau pacarmu mengaku bahawa dia masih single dan sudah membiarkan dia ngorat org lain? wah clap to u haha

Tukang Karut said...

sebab mau pasang banyak bahhhh...

Tukang Karut said...

sebab mau pasang banyak bahhhh...

fiezah91 said...

dia tak kawen lagik maka dia masih single. ala, macam2 boleh jadi dalam perhubungan sedangkan yang kawen boleh cerai inikan pulak baru bercinta. tak semestinya akan kekal. lalalala~

~SaL IjOu~ said...

aku pernah tanyakan seorg kwn lelaki tentang hal ini & begini jwpnnya:

"lelaki ada satu fikiran yang terancang.ia lebih jelas kalau dinyatakan yg lelaki suka melakukan sesuatu yg bersimpang maknanya dia ada pilihan..simpang mana dia pilih nanti..pada satu simpang dia letakkan seorang yg pernah ada dlm hidup dia..masih berhubungan.pada simpang ke-dua dia letakkan seorang yang sedang dgnnya..bila satu saat nnt wujud ketidaktentuan yakin cth pada yg ke-2, dia akan melangkah semula ke simpang yg pertama.."

aku x hairan sgt bila dia ckp mcm ni..aku dah byk kali kene..hinggakan aku sendiri mulai percaya bahawa lelaki sememangnya begitu..(aku x merujuk pada semua tp kebanyakannya)..(--")

Wen said...

@Tukang Karut semangat kau komen. smapai dua kali pula tu haha

Wen said...

@fiezah91 kalau aku la gf die... aku akan failkan terus. sebab markah die start darik aku kapel dengan die haha

Wen said...

@~SaL IjOu~hmmmm rase macm tak nak kapel je bila baca kenyataan ko ni tau. takuts...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91