Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, December 20, 2011

Terima Kasih Mr. Kame'n Rider.


Kejap lagi aku nak chaw, ada taklimat praktikal. :p beshnyeee (sigh)

Okey nak say thanks to My Mr. Kame.. (kambing

Thanks dear...
Thanks for the precious Gift u give to me. It was very cute plus comel to me.

Kira suit la dengan pemiliknya yang suka kan benda2 comel dan cute.
Tapi tuan punya diri tak cute mana pun. Hehe 

Semalam aku dengan  sedikit kejam telah memaksa beliau poskan sebelum kul 3pm sebab...
Dan Mr. Kame pun rushing la packing kot sebab dah la dia bangun lewat kan. Orang da nak tidur baru die bangun. Sapa suruh... Miahaha....

Aku ni memang jenis yang tak sabar kalau ada apa2 barang kena pos untuk aku.
Rasa macam serba tak kena selagi barang tu bukan ada atas tangan.
Lagi2 pagi tadi aku cek item ni kat ONLINE Pos Laju, tak de maklumat, lagilah aku gawat. (iya, khuatir dong) hehe...
Then aku pun call la Pos Laju kan. Miahaha... the operator answer nicely and i m told that my Parcel was on Delivery. On 3.05pm today, i got call from office; My Parcel is dah sampai and dtg ambik. :P...
Dan akhirnya sampai juga GIFT tu kat aku. :P.

THANKS again Mr. Kame. U ar the best. (Lain kali bagi lagi ha ha ha ha)
Memory: Hehe ada kad sekali dengan Gift tu... bila aku bace je kad tu.. :P spontan you, aku teringat kisah2 hampir 7 atau 8 tahun lepas. :P masa tu hangat bercinta MONYET dengan c Mr. Kame ni. Haha...dan walaupun jumpa tiap ari kat kelas, tapi kitorang still maen curat2 (surat).. haha... Lawak... tapi tak de la nak bubuh bedak bagai... MatLuth kata Cweet Cangat. Tapi aku tak reti nak cakap bahasa bukan bukan macam tu. Aku jenis bendul binti Lurus. Haha... So aku just nak say ILYSM mr Kame...
keras sungguh hati Mr. Kame untuk memberitahuku Harganya.Tp takpa la..
Keikhlasan ko bagi gift ni lebih penting Mr. Kame. :P
Yang Penting HATI Bah.

5 comments:

Tukang Karut said...

owh... tukar sehari satu tali...

dill said...

bak tali wane ungu. i like~

dill.

Apik Pehe said...

wahhh...bestnyer dapat hadiah..hehe

dhiera said...

wen, nak jugak!! mahu mahu mahu~

p[A]n[A]d[O]L said...

perghh
perlbagai kaler tue..
one kaler everyday la nie kn?
ehhehe

kalo baju oren,
tali oren.
baju pink,
tali itam..
hahahaha

psssttt, ko bla lak nak bg aku hadiah weh?
haahhaha

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91