Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, January 2, 2012

During New Year 2012.

Esok Exam. :p
Best kan? Dah nak abes da sem ni hehe...
Perghhhh lagik exam 3.4.5.6 dan 11 wehh... hehe dalam pada tu layan dulu pic2 ni... :P
(ada yg ngamuk kot kalau tau dan baca entry ni... well, sorry beb, benda ni tak plan, gila stress punye pasal)

Layan okehhh hehe
Haha.. Ambik pic.. layan Dulu Kaler Kuning ni. :p (chow kit)
Aku tak penah smpai chow kit ni. so aku g alone. Huuu kat ctu baru jumpe Enchek Kame.
So, sempat la mintak tolong kat Sorang snapkn tuk kitorang hehe...


Simpack Digi Easy memang Easy. Worth Rm20. Worth as its Price.
Then at Star Hill.... hehe.... bukan apew.. saje jalan2.. buang stress... Hee Then jumpe plak aksi geli2 mcm kat bawah ni. Kesian kan muke tourist arab ni. "menangeh" tau tak. haha (padahal aku pun kucut perut)


Eeeiii aku sendiri pon tak sanggup...
Ni tuan empunye Ular... Selalu kot diorang dtg Star Hill tapi aku dan Mr. kame 1st time jumpe diorang kat sini

Selamba kan? Yaiii aku da sembunyi belakang Mr. kame mase ni. Geli weii 


but see, aku saje je cabar Mr. Kame. "Ko mau ka?"   Eammm and he really made it. dia ckp dia biasa.. Erksss... Bu Shi tao le... but i can see, he was brave enough with the Big Snake, Eueeewww



Beb, Ko tengok laki2 belah kanan tu, deret weiii... haa....tapi lama kami kat situ tak sorang pun pegang...

Bile tuan punye ular npk betapa cool nye Mr. Kame... dia tambah lagik Sekor,. Euuuwww....

 Aku hanya tolong Snapkan untuk Mr. Kame.... "Kambing, ko tak takut ka?" Mr. Kame senyum je tau tak. :( GELi aku...
Sempat Snap satu pic dengan Potret Stail pabret aku tapi Ular tu pula gerak... tak Sporting kau ular. heee
It's Cost him RM10. tapi okey la. susah nak cari pengalaman pegang ular tu. haha.. da Tua nnt ko Framekan la Pic ni yea Mr.Kame. bagi tengok anak2 cucu ko. hehe Apa pun aku tabik la dengan ko... <3 U.

P/S: HAPPY NEW YEAR EVERYONE.!! ISODU TOI KO ISOMOK, KOPIVOSIAN TOUN WAGU.!!! SONSONONG-SONONG TOKOU NGAWI.

Yang Penting HATI Bah.

9 comments:

dill said...

wen sayang, happy new year!

do your best ya!

dill.

Just said...

ular!!!!! lariiiii!! hahaha... kasi free pun sia nda mau.. hahahhaa... :)

Nurul Faezah said...

Aksi geli-geli??? ;P HAHAHAHAHAHA

dhiera said...

happy new year wen~ erkk...saya geli ular taw!

Wen said...

@dill baik sayang.. hahaha.. Tq Dill <3 my BBFF :)

Wen said...

@Just terpksa tahan ati sia kak... kan mr kame mau beramah mesra dengan sang uolar. hehe

Wen said...

@Nurul Faezah napa faezah? ko ada ceta ka juga aksi geli geli ni hehe

Wen said...

@dhierasama la kite dhiera.... geli. ingat sy berani sgt. skli depan2 haha ambek la.. ktaq lutut

tricksrex said...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91