Geng Panda Slim

Tuesday, November 29, 2011

Pening. Damn.


Okey aku pening,
Aku pening sal thesis aku.
Tak tau tajuk agi.
Aku nak tuka tajuk..
Nak buat aesthetics Nampak payah sangat.
Belum ada journal.
Nak mampuih aku buat with no guidance.
So itu je la...
Aku chaw dulu.
Doakan aku bleh carik tajuk baru dalm minggu ni...

Wen,  it will be damn if u can’t find  the title by tis week.!



Yang Penting HATI Bah.

10 comments:

Unknown said...

HAHA..ko amek kira la idea aku tuh. aku nak kirim sumpit ek nnti. HAHA...

dill said...

cuba wen tanye lecturer. kot diorang bleh kasi pendapat. i hope everything will be just fine :)

dill.

Tunung D. said...

ba, makan2 dulu sambil cari idea tajuk ba mandak..LOL... Happy Tuesday!

panda montel said...

@Cik Bib ape idea ko tu? aku memang nak ambik laa cik bib ooi.. tp tajuk tu aku simpan untuk master. benda tu kena kat peringkat master. huuuhu..

dah sudah, ape kena lak ko nak sumpit ni? nak sumpit sape? Farid Kamil Ke? haha

panda montel said...

@dill huhuhuhuhuhuhu dilll ko nak tau tak sape lectu? heh he is mr M yg penah aku tulis dalam dulu (refer you are so green entry)

die memang kerek huhu. tapi memang ekna cari sendiri pon. ikut keselesaan dan kesukaan

panda montel said...

@HyatiMolly @ Tunung hahaha kak ni kan. belanja sia makan kak... lapar sudah balik. like u said... 2 hour mesti lapar hehe

Zul De Alexis said...

rehat bg tenang dulu pastu mesti akan dapat tajuk yg senang untuk buat..gud luck

panda montel said...

@Selendang Merah yee kot.. i try my best ni. lepas semua asaoment len siap baru start tesis kot...

dhiera zainudin said...

good luck ye buat tesis wen~

panda montel said...

@dhiera terima kasih dhiera.. hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91