Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, November 24, 2011

Hidup Indah.


Your story has written before you done it... so never regret for the past but it’s a must to realize bout it... there a cloud over a rainbow of bliss. Some time, it has to be happened to us and "POP" a new schema needs to assimilate. But this is not the ticket to done wrong things and chooses wrong decision. God Bless

(ayat tu bajet dan milik penuh wen wink k. jangan nak kopi kopi. Milo boleh. Haha)
Hari busy aku mula lagi… hehe so memang la akan bermula lagi minggu ni dengan penuh kesibukan. (Erk maksud aku minggu depan)

Minggu tu akan penuh dengan kelas, presentation, test dan kelas ganti. Wawawawa malam pula kelas gantinyeee wa wawawaw dan paling best, aku kena siapkan keja kawan aku yang dia tak dapat siapkan. Wa wa wa…

Panda panda panda... habis cas la aku macam ni. Takkan ada lagi la pandamontel. Mungkinkah akan bertukar kepada panda slim? Weaa.. tak nak… hehe…

Ape ape pon kite layan dulu hari ni. Sok ada ceta tersendiri…  kan…

P/s: jangan risau wen… ko kan kuat. Lagi satu, Isnin kan cuti. he he he...

Yang Penting HATI Bah.

2 comments:

ORLANDO AHMAD said...

kadang2 sibuk ni heaven juga

dill said...

guwa cuti, wen. :)

dill.

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91