Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, August 20, 2010

Find and Don't ever let the hand of your endless love lead by pray...
What do u think bout ur love? What is ur love story? Sad story o happiness story… dunno but people must have their own lovestory rite?
Sejauh mana anda da menjalani hubungan anada yang ada sekarang ni? hmmm sebulan? 6 bulan? Setahun? 2 tahun? Atau tujuh tahun?
Hmmm status hubungan anda pula? Bercinta? Kawan? Tunang? Kawin saya tak nak cakp la sebab dat one were in GOD blessed oredy…
Saya Cuma nak anda ( sesiapa pun anda yang sedang membaca) menghadapi semua yang berlaku dalam hidup anda ( yang berkaitan dengan cinta) seperti keperitan mengharungi hidup akibat kesakitan cinta agar terus bertabah. Mungkin anda sukar untuk melupakan kesakitan itu. Dan mungkin anda berkata cinta itu cinta pertama anda. Sukar untuk anda lepaskan dan lupakan… ya tak perlu lupakan. Anda biarkan kenangan itu aman dalam memori dan berusaha lah selalu positive dngannya.
Hal yyang lebih penting yang saya mahu kongsikan saat ini adalah anda dan saya fighting for the endless love. Find it… berusaha mencarinya…. It might hide somewhere. God has planned to you.

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91