Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, December 2, 2014

Gas Stove Baru 2

Gas Stove baru yang aku update hari tu.... dah dapat dah pun hari sabtu lepas. Hehe. Puas hati? Memang aku sangat puas hati. Cantik dan kena dengan citarasa aku....

PENTEC tu aku sdah simpan dalam kotak dia.nak suruh husband buang tapi katanya baik jual kat besi buruk... haha lantak la encik Husband...  sy tak kisah. Janji dah ada gas stove yang mabeles.

Aku suka pakai sebab api kuat dan kurang jelaga. Kurang jelaga maksudnya periuk belanga aku tidak akan bertambah hitam.

Beberapa hari ni masakan sikit lagi nak hangit sebab belum biasa dengan apinya hehehe

Hehe okay ni ha gambar gambar stove aku yang baru... harap lebih tahan daripada Pentec. JENAMANYA Faber Gazimo G3.

3 comments:

Mrs. A said...

Sure bertambah rajin memasaknya.

Abie Shidah Ad said...

Wahhh cantik lah stove nyer tu sis... baper ek tu?? Cam nie nak mintak en. husb i tukar yg baru gak lah.. hehehe bagus sbb ader 3 tempat api nyer tu. Yg ada sekarang nie pon dah uzur sgt.. satu dah takleh idop kalau tak pakai pemetik api. Ouhh n beli kat ner yer tu...??? :D

Wenwink Kidu.Duki said...

Hi sis... sy beli kat lazada... rm188. Hehe memang cantik dan puas hati... boleh rujuk gas stove baru story sebelum ni...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91