Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, December 10, 2014

Blog Re-Making hampir siap.

Akhirnya 80% blog remaking siap.... huhh cabaran sungguh la hai ..  masalah datang menimpa blog aku. arghhhh.... tension sangat sebab aku ni dah tak mahu ubah nama blog dan bubuh benda benda mengarut.... tapi nak buat macam mana.... blog aku tiba tiba bermasalah.

Mula mula header aku hilang. lepas tu bila nak share entry ke facebook atau whatsapps... tajuknya hilang.... atau lain aku nak share...benda lain yang keluar. Sungguh aku sakit hati.

Nak pasang balik iklan nuffnung tu pun aku dahbterkial kial dan stress nak mencari benda tu. Syukurlah ada kelab blogger Ben Ashaari Borneo. Mereka tolong aku.. walupun tak membantu. Hahahah....

So check it out... aku nak letak new blog list kat blog aku ni. So sesiapa berminat nak exchange list... sila tinggalkan Url anda di bahagian comment. Tq. Especially KBBA dan extra special untuk KBBA BORNEO.

Saya agen Shaklee

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah tahniah tahniah, tumpang gembira ni...he he he...

TunSha Ayunie said...

nampak baru jugak...
go go !!

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91