Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, November 7, 2014

Samsung S5

Aku ni bukan gila gadget yang mahal beribu riban.... tapi bila ada rezeki dan suami bagi duit nak beli... kita beli la kan... hehehe...

Bukan apa... Samsung Galaxy S2 yang aku pakai sekarang ni kerap hang... kalau hang sekejap xpa.. ni siap x boleh pasang langsung.... ni pun suami yang belikan masa kami belum kawin dulu. Masa aku masih study kat upsi.

Kalau suami yang guna phone ni memang dia akan kerap merungut... sikit nak hempas katanya. Tapi aku sayang sangat kat S2 ni.... sebab walaupun dah lama... dia sangat tahan lasak... pernah jatuh atas jalan raya depan Masjid Jamek tu... tapi phone aku mo masih utuh. Masih berfungsi....selalu jatuh daripada katil. Tetapi masih tetap utuh... aku rasa hang ni pun sebab banyak sangat isinya....

Tapi kadang jadi masalah juga bila aku nak online... some web x dapat di buka sepenuhnya.... contoh laman web shaklee tu.... xboleh nampak keseluruhan...so aku setuju la nak beli baru....

Pilihan aku? Aku teringin nak pakai Sony tapi kan.. hati ni terpaut pada Samsung S5. Suami pun suruh beli Samsung Galaxy S5...

Nak beli Oppo memang tak mampu lagi setakat ni. Huhu..

Masalahnya.. berbaloi ke???? Nak tanya kawan2... kurang yang pakai S5 ni....

Huwaaaaa .....


SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

3 comments:

Cik Iman said...

Nk gak pakai tapi tak keje lagi ekekee

Najlaa 'Aqilah said...

Salam blogwalking here :)

ermm kite slalu dengar review pasal s5 ni bagus jugak. tp kalau ada duit lebih, baik beli iphone. mesti puas hati huhu.

sincerely,
Najlaa 'Aqilah

Yasmin Aris said...

Salam perkenalan :)

tak tahu nk ckp sbb gune cokia je. kihkih
byk review kate sony better dr samsung, hihi
kumpul2 lg duit,
bleh beli oppo tros. berbaloi :D

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91