Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, November 12, 2014

Kejutan Untuk Suami

Semalam aku dan Nana buat kejutan untuk daddy Nana. Sempena hari jadi beliau.. hehe

Kejutan berjaya dengan cemerlang walaupun.hampir terkantoi sebab suami trick.. kata baru kluar office... tapi 5 minit kemudian buka pintu rumah  
Dan aku pun x sempat sorok cake ... nasib baik dia x buka peti sejuk...bila dia naik je .. pantas aku sorok cake dalam microwave. Hihi

Proses nak dapatkan cake tu yang payah... aku kena dukung Nana dan mencari cake pada masa yang sama...

Aku beli sedikit bahan masakan... tapi nak mengangkut tu punya payah. Kesian kat Nana terpaksa berpanas nak mencari teksi... syukurlah dapat teksi.. terus ke rumah... x jauh pun... cuma kalau nak menapak memang jauh la juga....

Leona kalau berjalan memang tak meragam pun. Suka dia keluar dari rumah... ikut perangai aku kot... hihihi...

Tapi yang tak best... cake mahal x serupa rasa dia....hampeh.... secret recipe juga yang menang... x sedap langsung bagi aku... kata kek coklat... tp keras semacam... mahal pula tu.... lain kali x mo beli tempat tu lagi... huhu...
menyesal sungguh tak beli SR Cake



SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

3 comments:

TunSha Ayunie said...

hahahha don't judge a cake by the topping sis !! kek memang selalu kadang tak semenggah dengan harga ^^

Jj said...

bikin hilang selera ka tu kek? hehe.. lenkali beli SR ja la ^_^

Just said...

baru mau puji itu kek cantik wen... tp kureng ka plak rasa dia.. d mana ko beli? Heheheh..

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91