Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, December 27, 2012

Natal Kali Ini



Dah hampir seminggu tak post apa pun kat sini. Christmas MOOD? Well not at all. Sibuk kesana kemari dengan encik tunang untuk memenuhi permintaan saudara mara yang ada d peninsular demi Christmas. And also… sedikit sambutan kecil-kecilan  yang kami buat. Masak sikit saja. Asalkan menjadi la tu.. Well… seperti yang anda baca di SINI, aku bukanlah nak berpindah blog… aku Cuma berpindah rumah… tidak ada niat ingin berpindah blog… sudah beberapa kali aku berpindah blog dan x mungkin lah lagi aku nak berpindah hehehe…

Baiklah... The real story..
.
Natal @ Krismas kali ini sedikit berbeza dengan natal sebelum ini. (selama aku di Peninsular ni la). Sebab kali ini aku sempat menyambutnya bersama dengan abang-abang sepupu yang berada di KLANG. Tapi sayang sekali sebab sorang abang sepupu tu tak sempat attend due to his working. He is in Rawang while i am in KLANG. its been 8 years haven't see him.

Selain tu, aku celebrate Natal kali ni dengan encik Tunang. Tu yang lebih happy berbanding tahun-tahun yang lalu. hee.. ok some of the pictures.

Kali kedua masuk ke Gereja Katholik.


Klang Catholic Church.
With The Big Bro.


Cepat juga durang dua ni mesra. 1st time berjumpa... tapi nampak macam sudah lama kenal. Thanks God.

Yang Penting HATI Bah.

5 comments:

Just said...

sama muka ko sama abg ko wen! :)

dhiera said...

sambut dekat klang ye.. gereja tu yg sebelah convent school kan?

Tukang Karut said...

selamat hari Natal...

namaku semah. said...

yang penting baju tuuu. heheh

Wyne Mouren said...

Merry Christmas to you sis...tidak lama lagi New Year 2013!

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91