Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, December 14, 2012

Berita BAIK punya!



Good news!

Sebelum tu oleh kerana gelaran Mr.F mengelirukan sesetengah pihak jadi aku nak gunakan nama lain untuk beliau. Tukar kepada:

1.     Mr. G? aiyak… x cumil…
2.     Gab? Nope!
3.     Kam***g. xpasal2 aku dikenakn nanti.
4.     Ikan? Errrr asyik binatang je…
5.     Kudingking? Mengarut…

Okay, selepas hampir 3 bulan mencari rumah sewa kat mudah.com, akhirnya 3 hari lepas aku jumpa iklan yang sudah terperap selama 6 hari dalam mudah.com. Agaknya memang di spare kan untuk mereka yang sangat terdesak seperti aku. kan? Haha… aku dapat RUMAH wei….. Lalalalalalala mood terbaik aku setakat ni. Dan aku dapat dua lagi panggilan temuduga dan yang ini berdekatan dengan encik Tunang. Hihi. Tapi sayang, aku xsempat attend sebab interviewnye hari ini dan esok je. Xpe… encik tunang cakap, rehat dulu sekejap… nanti baru cari kerja. 

Wish me luck guys. 

P/s: sedang mencari lori/kereta sewa murah2 yang boleh tolong angkat barang dari tg malim ke rumah baru di KL as soon as possible. X Kuasa dah nak duk tg malim! hihi

Yang Penting HATI Bah.

11 comments:

missSenget said...

terasa smpai kt johor wen kegembiraan tu..haha..

shu said...

smala kt..nnt sy pun akn pndah kl soon..

krole said...

wuahhh caringnye MR.F tu hihihi...wak kan kat mudah.my tu byk keta n lori sewa..tahniah dpt rumah..owh kat KL la skngni...pergh! mantap

Wenwink Kidu.Duki said...

@missSenget hahaha ye ke? welll... hehehe

Wenwink Kidu.Duki said...

@shu where is your will be at shu? hehe

Wenwink Kidu.Duki said...

@krole masih kt tg malim g. hehehe probably will packing soon and be there asap. well yeah kan. totally forgot about the idea. ok will find them in mudah oso.

Just said...

wahhh gumbira betul ko aaa wen! psst.. dkt sama rmh sia ka? hehehe.. bnyk brg ko mau angkat? mpv muat? heheheheh

Len Inouie said...

KL?

Wenwink Kidu.Duki said...

@Just sy belum start packing lagi o sis. so sy xdapat agak lagi. huhuhu.

Wenwink Kidu.Duki said...

@Len Inouie ya.

nik ros said...

selamat berpindah yea.

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91