Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, December 31, 2012

GoodBye 2012 and Welcome 2013



Bekerja keras untuk siapkan entry terakhir untuk Tahun ini. Sekejap lagi tahun baru 2013 akan datang. Bah, apa la kamurang (you all) punya best memories along 2012? Heehehhe orang lain sibuk Tanya azam baru aku pla Tanya memories kan? Sesuatu yang sudah lepas itu pasti memberikan kita panduan untuk menjadi lebih baik pada masa hadapan bukan?

Bagi pemilik Panda Montel, memori paling bermakna bagi tahun 2012 adalah 09 June. Yeap… pasti semua orang tahu kan MOMENT ni… haha…

Dan satu lagi yang sangat bermakna pada carta kedua  adalah exam cun-cun habis pada hari ini. Maksudnye saya merdeka Tahun ni dan bukan tahun depan. Pengajian selama 4 tahun sudah berakhir. Peperiksaan terakhir sudah berakhir untuk terakhir kali bagi subjek minor yang terakhir… berakhir sudah… hehehe…

Dan yang ketiga adalah…. Dengan ini, DI umumkan bahawa Wen Wink Secara Rasminya Bergelar PENGANGGUR! Kesian.! Hahaha. 

Bad memories ada juga… paling latest adalah ketiadaan air d rumah sewa sepanajang 3 hari yang lepas secara tiba-tiba tanpa sebarang amaran. Bila Pihak syabas di hubungi, line telefon sentiasa busy. Memang cukup marah dengan SYABAS masa ni. Huhuhu…tapi syukurlah sebab semalam aku ke Tanjung Malim, dan ada air kat sana. KL ja buat hal ni. Huhu.

Baiklah… mau p mandi tepat jam 12am ni.  Happy New Yo All…. Thanks for read ya…


Yang Penting HATI Bah.

5 comments:

krole said...

hahaha~sejuk tu mandi lewat2...selamat tahun baru win

missSenget said...

wen....


ko dah mandi belom ni..? haha...

happy new year..!

Tukang Karut said...

selamat tahun baru...

Just said...

ada air sdh? ;p

Len Inouie said...

Selamat Tahun Baru ging!

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91