Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, October 17, 2010

Bro Jack Konvo

Hai...
us...while my bro konvo...15.10.10
ada juga muka aku.. huhu


Hmm so happy tis week sebenarnya... my cousin, A brother.. Konvo. Konvo dia hari jumaat lepas. memandangkan auntie tak datang ( c gidi) so sa pun di wakilkan la untuk menemankan girlfriend abg sa ni masuk SITC. bukan tu je, malah c brother suruh sa p kasi kawan sumandak dia ni tido kat HOtel tanjung Malim lag. Hahahaha... Terpaksa saya kanselkan Dinner Gala Night PAKK and Not attending the BAKSIS meeting. Sa minta maaf pada Merry Masion yang incharge meeting hari tu.


acara pada Pagi jumaat tu cerah + panas. Abang sepupu saya akan konvo in 2nd  course. majlis dimulakan dengan perarakan. masa tu parents and guess da masuk SITC da. Masuk je senior2 yang konvo that day dengan iringan music daripada student fakulti muzik, bulu roma saya meremang dan air mata saya bergenang. gembira melihat abg sepupu sy konvo juga akhirnya. dan terharu dengan situasi yang ada depan mata saya. tidak lama lg saya pula yang akan naik ke pentas itu.
Well saya sangat2 gembira. a flower were already buy for my brother from his Girlfriend. saya da tak de duit bro... nak beli satu pun tak larat...

selepas selesai sesi pengijazahan kira2 kul 11.15, kami pun keluar dan niat di hati nak snap banyak2 gambar... tau2 abang ku tu pemalu la orangnya. kecewa bila dia malu2 bergambar. huhuhu kesian dengan girlfriend dia. dua2 low profile... saya jadi meluat juga. hahahaa (jgn marah sis n bro) hehehhe

macam mana pun ada la juga beberapa gambar yang sempat saya snap dengan secara candid dan di desak coz abg ku pemalu la sangt. nak suh ambil gambar pun tak liakat sangat.. hohohoho
My Brother with Mr. Musmidin. His friend since in secondary school.

Miss them Both.

cute what.. hehe

i ask them to do this act...see its work and its look naturally.

"smile u two!! " i said

My sis in Law.. ^_^

Once again

Bro refuse to make this act, but i insist and i got the angle... hehehe

He is My Brother u See... him?

Candid...again


Love it...

Agak Kaku but okay la...

4 comments:

tronzn said...

hahaha....x sangka bertahan jua ar durang......God Bless both of u....for photographer,nice shooting...looks likes a pro taking the pic...i like it....:)

Wen said...

hehehehe...
ya bertahan dan sa mau tumbuk abg sa kalau nda c terus... hehe
Yeaahhh tak sia2 usaha saya bekerja keras untuk mendapatkan gambar tebaik mereka.. hehehe

izza said...

hahaha...duii na sy x dtg bha yunk..bkn drg inform bla maw jln 2...

Wen said...

hehehhehehe
tu la ko... xixixixiix iya la.. c jack pun bukan da masa jua jalan2 gia sini. kasian dia. huhuhu

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91