Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, January 5, 2012

Hati Sorang Pompuan.

(pesanan ikhlas: tak ada kaitan dengan hidup pandamontel, jangan nak buat cerita. ) :P
Online FB dan jumpe benda ni. Terpulanglah kalau nak kata pandamontel jiwang hari ni. Hehe.. mood nak abis exam.. Fighting! 
yeah, ayat2 kat bawah tu is totally true. Bukan nak demand sangat dengan kaum lawan jenis, tapi itulah kenyataannya. Kan?

HATI sorang gurl ni bukan seperti yang selalu dibayangkan oleh lelaki. selalu salah tafsirkan Isi hati Gurl. 

Contoh: Lelaki ckp kat gurl, "hanya kau satu"

Tapi yang nyata, ada dua tiga kat belakang. Even hanya kawan kata si lelaki, tapi hati gurl ni instinct dia lebih kuat. Believe me... She can feel dat u cheat to her. tapi sama macam kat bawah, dia takkan bersuara, sebab takut kau makin jauh.... dan dia berharap kau sendiri yang sedar. Ramaikan pompuan mcm ni? 
(yeah i admit, i am the one of them)
So, bila da sangat sakit hati, she may Be go, and gone... kalau kau sebagai lelaki dapat dia balik, then jaga la baik-baik hatinya. She might be Gone forever. Jangan Pernah menipu dia. So, she will stay to u.
------------------------------------------------------------------------------------------
So, Here is it...


 
When a girl WALKS for miles to see u.

When a girl SAYS SORRY even though she didn't do anything.

When a girl CRIES bcz she still loves/misses u.

When a girl still TRIES TO GET U BACK.

When a girl no matter how much U HURT HER STILL LOVES U.

when a girl STOPS her argument with her guy to SAFE her relationship.

When a girl continously MAKES U FEEL SPECIAL and TRIES TO MAKE U HAPPY.

When a girl is upset but DOES NOT tell u as she thinks she is ANNOYING U.

When a girl wants to LEAVE u bcs of ur RUDE BEHAVIOUR but she is not able to do.

DO NOT LET HER GO, COZ’ U MAY NEVER FIND SOMEONE LIKE THAT EVER AGAIN. SHE MAYBE VERY SPECIAL AND GOD'S GIFT FOR U

Yang Penting HATI Bah.

8 comments:

dill said...

aku dah letih jadi orang mcm tu la wen

penat sangat

dill.

Wen said...

@dill hmmm sbr dill.... wen pun penat sangat. letih da dengan hal seperti ini...letih jadi salah seorang daripada pompuan mcm ni.

dhiera said...

like this entri wen!! betul teramat betul!

Just said...

something to do with PELUANG jg ni.. peluang tidak selalu buli bagi.. kalau dpt peluang kedua, hargai la.. kalau terlepas, mgkin menyesal pun teda guna. yes, perempuan mmg kaya dengan instinct! Another keyword - trust!

Epit Lavica said...

betul sangat. tapi, kalau relationship yang kita ada sekarang bukan relationship ke arah perkhawinan, better jangan terlalu mengharap sngat. sebab kadang-kadang relation remaja skrg just utk puaskan nafsu : pndapat epit je

Apik Pehe said...

aihhh..apik tak jumpa lagi orang camni

missSenget said...

aku nk cuba jadi mcm tu laa wen..

rasa2 aku mampu x..?

Len Inouie said...

Nah.. aku tambah kejiwangan korang.

http://inouie.blogspot.com/2008/12/if-girl-cries.html

hahah..

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91