Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, January 10, 2012

Cerita Pasal Blog Aku

 
Blogging blogging...Blogging blogging...Blogging blogging...Blogging blogging...

Sempena kesiapan Thesis aku yang tak seberapa dan hanya setebal 25 mukasurat,  aku pon mencadang melayankan blogging. Ehe...

Tapi semalam aku terlayan pulak Gulliver’s Travel dan Prince Of Persia. :D thanks to Encik Gab sebab Don Load sekali filem tu. Hee...

Well pagi ni aku godek2 blog dan aku baru perasan rupenye dah 4 tahun dah rupenye aku blogging... hehe... tapi follower sikit dan entry sikit kan? :P 

Aku dah delete  beratus entry demi menjaga hati dan perasaan orang di sekelilingku.
Dan aku pernah delete follower aku sebanyak dua kali. Miahaha... masa tu tak tahu kenapa aku mendelete mereka. Kejam kan aku? :P 

Aku hanya betul2 aktif blogging ni tahun 2010. Active buat entry tapi malas blogwalking. Aku buta Nuffnang masa tu. Aku tau masa tu, yang blog ni hanya  tempat aku luah tak puas ati je hehe.. tak caye... try ar baca entry2 aku bagi tahun 2010 tu.. ada 106 entry. Hehe...

Sampai sekarang entry aku hanya seciput seciput. Tak penah nak sampai beratus entry dalam sebulan (O Mak Kau, Seratus????) hehe... tapi aku ada banyak blog sebenarnye...


Blog ni aku buat sebab aku sangat2 suka menulis... tapi aku privatekan sebelum ni dan aku baru je 2 minggu publishkan kan... haha... So kalau ada yang sudi nak membaca novel... Kisah Terakhir.. Silakan Baca di Blog Tulisan Wen. Baru chapter 5 tapi sbenarnya dah taip sampai chapter 7. Saje je tak nak masukkan dulu. Tu pun kalau ada pembaca masuk blog aku la kan? Kesian karya aku tu. Hehe... Setakat ni blog ni akan menjadi blog yang mengupdetkan Novel tu saje. Tapi tak tahu la... kot kot boleh asah balik bakat bersajak.. (mesti ada yang gelak, tak percaya kan?)

Well aku sebenarnya sukakan bidang penulisan ni. Maksudnye bahasa lee... Pencapaian yang terbaik aku penah capai dalam bidang penulisan ni setakat ni... Masuk Semi Final dalam Mencipta Sajak di Poetry.com. tu dah lama. 2006 yang lepas. Haha... dah berkarat pun... Masa tu tak silap tajuk sajak Tu Me And Mine ke. Tibe2 dapat surat dari Las Vegas... minta aku initial karya tu. Haha.. tapi tak masuk final.


Blog ni aku buat khas untuk bidang aku dalam Degree ni. Yee aku Cikgu... Cikgu Budak-budak. Tapi blom grad lagi... Blog tu aku muatkan semua hasil Asgnment aku yang tak sulit. Kalau Tesis sapa lak Stupidoh nak masukkan ye tak? Tak pasal2 kena copy pasta hehehe.....

Blog ni pun jarang updet. Sebab banyak tumpu kat Panda Montel jek. Bila sampai masa nak upload entry aku just copy paste assignment aku je...


Dah terpanjang pula aku merapu kan? Hehe... Ok la... tu je untuk pagi ni. Sok lepas Exam terakhir aku buat satu entry kalau sempat. ehhe

Yang Penting HATI Bah.

14 comments:

Cik Bib said...

Wen..ingatkan nak wat kan blog sal rindu-rinduan pada aku. kehkehkeh...

Wen said...

@Cik Bib nak rindu kat kau ada upah ke? hehe

dill said...

oh. dulu guwa menulis kat friendster. pastu beralih ke blogspot. tahun ni tahun ke-7 berblogging. berbakat kawan guwa neh~

dill.

zareliqa afiqa said...

ehehe..ada bnyak blog eh? susah tak nak handle?

Wen said...

@dill hehe best la ko kan dill berbakat besar ko ne menulis hehe

Wen said...

@zareliqa afiqa xdelah susah sangat.... ikut mood nak updet hehe

dhiera said...

patut la tbe2 nampak ada byk blog wen~ hehehe

good luck in blogging wen!!

Wen said...

@dhiera hahha alucu la dhiera ni ade ke good luck blogging ehhee

missSenget said...

wen sangat rajin menulis..


kenapa aku malas huh..?

bak kt aku sikit rajin tu..

ستي نور فريحة said...

hye:) lompat lompat sini

MaYa MustWany said...

pnddikan awl kanak2,..emmm tiba2 rindu lak ex student

Wen said...

@missSenget lepas gian nget biase la hehehhe

Wen said...

@ستي نور فريحة awas kang jatuh bangun sendiri yee hehe

APAN said...

sampai tiga blog ada...mmg x sempat nak melayan semua la...kesian blog yg dianaktirikan tuh.haha...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91