Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, August 24, 2015

Gigi Geraham Tumbuh



All Joy,
I spotted Leona punya gigi geraham few days back. Punya lah aku risau tengok ada extra gum tumbuh kat gummy kanan Leona. Aku ingatkan ada jangkitan sampai bernanah gusinya. Ada dalam 3 hari juga aku risau sangat-sangat dan bercadang nak bawah Leona to see dentist.

Mommy ni asyik risau je la. Agaknya itu kata Leona bila aku asyik Tanya dia setiap hari. Then gigi tu adalah gigi yang ke-9. Hooray, all joy. No wonder lah anak aku meragam tak tentu pasal. Gigi geraham tu sakit tau nak tumbuh. Sepatutnya gigi taring dulu kan yang keluar. 

Tapi daging (gusi) tu lambat benar nak tanggal lah. Ke kita kena tanggalkan daging tu? tapi nanti berdarah lah pula kan? 

She is Leona


So far, aku rajin-rajinkan diri untuk berus gigi Leona Je. Harap-harap xada apa2 lah.
 


SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91