Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, October 17, 2012

Macam Sifut Je



10.00 am – 7.00 pm = 9 hours and I only make 2 and a half pages of my Final Project. How come…. Haiyaa

Ngam la dengan tajuk kan? macam Sifut je aku buat Final Project. Yang lain da siap. Tapi most of my friend masi di bab 3 or 4... Hihi.. ada kelegaan yang tak sepatutnya disini ye... miahaha...
Urm...My back feels itchy and I just wanna lay down and sleep… 

Esok kena bertolak awal ke Sungkai untuk khidmat komuniti. 6.30am sudah nak bertolak.  

And, I am not so sure if I can wake up so early to get ready…  kalau koloboi (terlajak tidur) nasib la ni besok…

Then on Friday, actually I had invited to attend the SKDK (my previous practical School), but I think I can’t attend it coz tomorrow we’ll rock at Sungkai with so many activities at PDK Sungkai. 

Banyak aktiviti akan kami anjurkan. So kepada sesiapa yang berdekatan, jemput datang ke PDK Sungkai yek…  hehe macam ler ada yang nak datang kan? Hehe…

Baiklah semoga kehijauan seragam kami esok memberikan markah 80 per 80 daripada pensyarah. AMEN! 


Yang Penting HATI Bah.

4 comments:

shu said...

khidmat komuniti best :)

Tukang Karut said...

kalau macam siput bilanya nak siap???

Wen said...

@shu best dan penat hehe

Wen said...

@Tukang Karut tak tau la TK...mcm x nak siapkan aje hehehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91