Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, October 21, 2012

Lebih Excited Dari Jumpa Artis.



Sunday Morning.

Tak tau nak buat pa.

Teringat Chatting dengan Kawan blog semalam.

Katanya ternampak aku dengan tunang kat Sungei Wang siang kelmarin.

Dia kata ternampak Gab dulu then baru carik aku. (huhu)

Nasib bek dia tak nampak  masa bercakaran. Haha… gaduh2 sayang jew.. (nak  plastic, muntah le… )

Hikhik…

Tapi yang sandi sangat.. Boleh dia tak tegur aku. hehe…

Aku jumpa kawan blog ni lebih excited kot banding nampak ARTIS. Wahaha… 

Kawan ni boleh tahan gak la… boleh cam aku.

Tapi da muka limited edition.. xde dalam pasaran memang senang nak cam kan? Wahaha…

Kalaulah aku nampak dia masa tu.. nak snap picture.. and nak tempek kat blog. Jgn risau… akan di blurkan muka anda. Hehe… 

Baiklah. Kebusukan sudah melanda diriku. Nak caw.. mandi... babai...

Yang Penting HATI Bah.

6 comments:

dill said...

siap update kat blog lagi? haha. sori ya babe. bila2 kite jumpe ye :)

dill.

Wen said...

@dill miahahaha ye takdek idea.... hh\ihihi

Sumandak Kinabalu said...

haha...saya pun sudah jumpa beberapa blogger face to face, memang excited ehh...

Wen said...

@Sumandak Kinabalu itu la pasal sis. heheh memang excited lebih ba hehe

Just said...

wen, kalau turun kl kastau ba.. manatau buli jumpa.. :)

Wen said...

@Just heee okay ba sis... haha... selalu juga ni turun...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91