Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, September 12, 2011

Suatu Permulaan Yang Pelik dan Hurtin'


Hi all.. untuk update 1st bagi menandakan kepulangan wen dalam aktiviti blog ni.. we nak ucap “selamat datang kepada diri sendiri la sebab akhirnya kembali kedalam dunia ni semula.

Pagi tadi bertolak ke tanjung maim dan esok kuliah dah nak start dah.. huuuhhhh sangat mengujakan untuk menunggu cuti bermula lagi. Hahahhaha… memang pelajar yang suka kan cuti aku ni….

Well sem ni aku dapat msalah yang sangat2 mencabar aku la… kenapa/ sebab laptop aku rosak dan sekarang terpaksa pakai laptop lama. Ni pun kena tekan ‘fn’ untuk taip dengan lancar. Memang dah uzur dah laptop yang ni. Hal ni buatkan wen sebanyak berasa malas untuk menaip kerana perlukan tenaga lebih iaitu tekan ‘fn’ dengan jari manis kiri.

Hal ni akan berlanjutan dalam beberapa minggu or may be a month kut. Huhuhu memag aku sakit la nampaknya dengan situasi ni esok baru nak hantar laptop tu ke warranty and I hope its will be back soon. Please do make wish with me (huhuhu).

Ok lah apa pun kalau ada sesapa sudi nak belikan wen new lappy, amat dialu-alukan la.hehhehehhehhe

Oklah all, aku nak tido lu. Badan rasa sangat etih dan nak berehat dengan segera. Night all.



Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

3 comments:

dill said...

lame btol hilang. cuti sesungguh ati neh. haha!

dill.

Just said...

welcome back wen.. :)

Wen said...

@dillhahaha ala memang pon cuti sesungguhnye.. hehheheheh. 4 bulan weiiii, harus d nikmati sesungguhnya.

@Justthanks sis.. apa macam bisnes ada maju?

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91