Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, September 26, 2011

Beberapa Soalan yang agak StupidDoh ( Stupid + Bodoh)


Peringatan: isi kandungan mungkin mengandungi ayat2 dan penggunaan perkataann yang kurang difahami dan agak kasar bagi sesetengah orang. 

 Soalan budu orang selalu tanya (tpi klo ingat sya pun mcm tertanya jg soalan beginie ooo..ehehehe)

1. Bila org nampak ko baring tutup mata:
S: Ko tidur kah?
J: Tdk la, sy training mcm mana mau mati bah..
...
2. Imagine ko bawa bawa tv ko yg rusak pi technician bikin n dia masi juga tanya:
S: Mau kasi bagus kah ni tv?
J: Tdk la,sia buring ba,jadi sia bawa la tv sia pi jln2 sini.

3. Bila time hujan kwn ko nampak ko kluar,dia tanya:
S: Ko kluar time hujan ni?
J: Eh ndak la,hujan yg nanti baru sia kluar.=-?

4. Time ko baru bangun tidur, trus si budu tanya ko:
S: Ko bangun sdh?
J: Ish, sia tidur sambil jalan bah ni!(=|

5. Kawan ko call fon ruma ko:
S: Mana ko?
J: Sini bus stop!:/

6. Diorang nampak ko kluar dari bilik mandi basah2:
S: Ko baru mandi kah?
J: Manada, sia jatuh dlm lubang jamban bah! :&

7. Ko bediri di dlm lift di tingkat paling bawah sdh diorang tanya:
S: Going up kah?
J: Eh ndak la,sia tangah tunggu apartment sia turun bah ni. (y)

8. Boyfren ko pi ruma ko bawa 1jambak bunga. And ko masi juga mau tanya dia:
S: Eeeh,bunga ka tu?
J: Tdk la Ling! Paku-pakis sama kubis bah ni.X_X

9. Ko di dlm toilet, pintu bekunci, trus ada org katuk pintu n dia tanya:
S: Ada urang kah?
J: (Suara Kiut)Teda urang! Taik bah yang becakap ni!!! >:/:x

10. Time baris d counter tiket wayang
S: Eh, ko mo tingu wayang ka?
J: Tidak la, saya sedang senaman ni

11. Suda lepas ofis hour, berancang mo stay di ofis skijap.
S: Eh, bulum balik lagi?
J: Suuda sa balik ni, pa ko buat di rumah sa ni?

12. Ko jalan2 sama kawan ko, trus kamu nampak dua orang bagaduh.
S: Kenapa diorang bagaduh tu?
J: Ala, lelaki tu pi cubit lolok dia time dia tidur, tapi dia baru kasitau tadi, tula dia marah.





Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

1 comments:

Hafzan Sarah said...

diorang nk berbasa-basi la tu kot, takda modal nk cakap
btw
..klakar jawapan2 tu..harharhar

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91