Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, July 15, 2010

someone

ada orang komen post sy kat blog ni but bagi nama anonymous. well
sa tau siapa kau. but dun care. and ko hanya tau menilai berdasarkan sikap negative ko saja. but ko still x faham apa sebenarnya yang di maksudkan. as a teacher konon. jadi sebagi cikgu tu macam mana menurut kamu. memangnya ada kita yang cakap cikgu tu macm ni macam tu? teacher is a person too. kalau sesuatu tu salah bagi too many people then y still go on? but suka ati ko la. malas nak layan ko.

3 comments:

Anonymous said...

hehehe...cheer up sist!

Wen said...

hahaha.. dei bgitu la tu. kegeraman sa ni org ba. hahahhaa

Anonymous said...

hehehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91