Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, July 20, 2010

My Hair Designer will be retire.

Kak Lus with me.

huuu dah lama da kak lus jd hair style sa. huhu hasil sentuhan tangan dia sangat la saya suka. tak ada tandingan. sangat memuaskan hati. ada salun lain saya pegi, tapi x setanding tangan kak lus. huhuhu. 
but yang sedihnya kakak nak berhenti sudah... :( sebab dia bagi tau dia nak berehat. almaklumlah. da pregnant. huhu saya happy dia pregnant. but at da same time... saa nak buat rambut sy? 
susah nak cari hair stylish macam dia.
KL ni banyak tapi harga dia pun lagi mahal dari makian aku sebulan d UPSI. huhuhuu
mcm nak je suh dia go on. tapi xkan nak biar dengan perut boroi kan. kesian kat akak juga. huhuu.
tengok la mcm mana. sya pelan2 minta my beloved carikan salun yg baik untuk saya.

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91