Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, October 30, 2014

Stroller BABY : Penting Sangatkah



Stroller ni penting sangatkah untuk baby kita? 



Aku rasa perit nak dukung nana setiap kali kami nak berjalan. Tapi kan untuk kami yang tidak beli kereta ini… rasanya membebankan tak stroller tu.

Ikut hati, aku nak beli sangat bila sedang berjalan dengan nana… tapi bila fikir balik kami tak berkereta dan travel dengan LRT selalunya, aku jadi dua hati. Nak kena angkut pula stroller dari rumah ke stesen… tak delah jauh pun...
Dalam 7 minit je dari rumah… dekat la kan…

Tapi itu lah takut menyusahkan kami suami isteri pula… tapi bila fikir nanti nak  jalan-jalan ke shopping mall dan area KL bila suami ada cuti-cuti ni rasa payah pula nak berdukung je c Nana ni…

Tak tahu nak beli ke tidak… 

Rasa memang nak beli je sebab aku memang kaki jalan dan suami pun tak kurang sama.. haha... aku dah terfikir nak berjalan ke sana sini nanti bila suami cuti... 

Beli ke tak ye??? 

kalau beli.. ingat nak yang Ringan je sebab senang nak angkut sana sini.


SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.


1 comments:

Jj said...

sa rasa mcm nda penting sangat ni stroller. coz sa teda beli pun. since ada anak no 2 jarang suda jln2 pg shopping mall skrg. lgpun sa rajin dukung baby sa ba..tp klu mampu dan memang mau beli stroller apa salahnya..hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91