Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, December 28, 2010

MAMAT FAcebook

 Hi all.. tak lama g cuti untuk semester ni akan berakhir. Terasa macam masa berlalu terlalu pantas. Next sem i will be in sem 5. huhu another 3 sems to grad yo....

selain tu tempoh untuk saya bekerja di TESCO juga da nak hampir tamat.. hehehe.. bestnyeee...

and also... tahun ni akan berakhir.. 

'Blur da..."

i Terblur nak sambung entry bila nampak sorang mamat dalam Facebook buat sampai 3 akaun huhu.. lepas tu diye menyamar jadi orang lain tuk contact bekas gf dia tu. kesian. dia tak nak ngaku tapi sya tau la geng. ketara sangat... hahaha..

nampak sangat dia rindu girlfriend yang dia tinggalkan dulu kerana sorang perempuan kaya. padan muka ko geng. hahaha

ni la.. ambik pengajaran sket. terlalu ramai laki wat macam ni skang. tak pandai nak sedar2.. cukup la. dah dah le tu... jangan di biarkan nafsu tu kuasai anda. Usah di kejar sang kaca, permata pula di tinggal tanpa simpati. padan muka ko...

Ketika waktu berjalan, masa memberiku ruang berkarya.

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91