Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, December 13, 2010

CAR DRIFT in RANAU


Hallo all….
Mulanya I wanna make an entry bout TESCO again but KEN said.. work is like that so.. biarlah… malas nak mengumpat da… hmm so takde idea sangat td.

So layan je fb tu.. hehhe terjumpa dengan gambar2.. dari kawan2 bout may hometown RANAU!! Wah!!! Gambar kreta drift u…. bukan mcam drift kat UPSI university aku ni… lagi best beb… hehehe… mesti puas mata d jamu kalau la sya ada kat sana time ni… huhu

So jom kita semak sama2 pic2 dibawah ni…

Some of the cars

Cutenya.. saya suka purple

pink

some of my friend

Add caption





ranauian




WOW!!!


One of the model car drift


okey la... enough for now.. nak upload benda ni punya la lama... huhuhu

Ketika waktu berjalan, masa memberiku ruang berkarya.

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91