Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, December 8, 2010

Khusus Buat Kak Ceeramon...

Wahhhhhhhhhhhh
1stly nak say thanks to kak CEERAMON… blog dia sangat berguna u tau… entry khusus unutk kakak ye… saya dah lama follow kak Ceera ni.. tapi baru2 ni je rajin terlebih2 nak baca setiap satu entry dan tutorial dia.. hehe dan tau tak saya dapat banyak sangat input daripada dia.. huhuhu…. Best la kak ceera.. hehe
Ni antara tutorial kak ceera yang sangat2 berguna… makasi kak ceera…

Tutorial Bersama Ceera




Ketika waktu berjalan, masa memberiku ruang berkarya.

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91