Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Saturday, September 5, 2015

D.I.Y Mask Muka, Super Jimat


Mask Muka Aku



Okay, jom ber mask muka.

Sesekali dalam hidup ini cuba memanjakan wajah dengan buat mask muka sendiri.Mudah sangat, semua orang boleh buat, tak kira lelaki ke perempuan ke, mak orang ke, bapak orang ke. Sapa-sapa boleh buat.

Bukannya susah, ambik Sebiji Vitamin Sustained Release Shaklee tu kasi belah 2 or 3, then ambik satu bahagian, kasi cair, dan sapu di muka bila dah cair. 

Jangan banyak sangat air k, nanti jadi payah pula nak apply ke kulit muka, tunggu sampai kering, then p cuci muka.

Masa muka tengah gatal ke pedih ke panas ke, jangan di garu, cuba bertahan yeee. Hehe, mask muka kot, lagipun VIT C Shaklee ni tak perlu risau, ianya natural.

Jimat kan? Nak makan untuk boleh, buat supplemen pun boleh Shaklee Vit C ni. Kalau ada ESP lagi daebak, campur dengan Vitc C, dan jadikan Mask, Perghhhh GEBU you all.

dah siap basuh muka, oleskan pula vit _e Shaklee. 

K lah, jom tido, esok nak keluar awal pagi.


SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

1 comments:

kak gojes said...

wah bagus juga ni wen

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91